Oglasila se SDA nakon presude Novaliću: "Donesena je pod pritiskom politike i stranih ambasadora"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bake

***

Guest54356

****

Brkica

***

Samo hrabro Bake!

Samo hrabro Bake! Bakir Izetbegović, čelnik stranke SDA, kaže kako je sada “postao još tvrdoglaviji” zbog toga što su njegovoj supruzi Sebiji oduzete znanstvene i akademske titule, te da nema ikakve mogućnosti da Refik Lendo da svoju suglasnost – “nema niti govora” kaže.

Pehlivan

Svakom osuđujućom presudom, prema funkcionerima, članovima, glasačima i simpatizerima, te partije, samo se potvrđuje onaj prefiks koji ona nosi, a to je "kriminalna organizacija SDA!"

Ovekivano...

Nikako da SDA objasni kako smo mi to postali najkorumpiranija drzava u EU a njihove "postenjacine" zadnjih 30 godina vladaju???

Dilfa je nas Mandela

Ne daj se, Dilfa!

Rijaset SDfA oštro osudjuje,

ne zato što ste krali, već zato što su vas uhvatili!!!!

Teta

Živim za trenutak kada ću gospodu posjetiti u zatvoru, i suprugu poneku..

Mi, dolepotpisani, tražimo od ambasada

da nas zatvore umjesto Fadila! Dragan Bursać i Srdjan Puhalo

***pucaju

Po šavovima

merkur

ambasada amerike i evropske unije ce svojim djelovanjem opet dovesti do rsta u BiH

Jole

Ma jasta...sad su svi drugi krivi sto su Fadil i ostali lopovi!!! Ima u sda jos mnoogoo Fadila!!!

Pameti ni na vidiku

Bake ne se sekirati,na iducim izborima moj glas ponovo tebi a ne ovim komunjarama ka Bake Nisi ti dorastao da napravis razliku izmedju komunizma i socijalizma, a hoces da odlucujes o stvarima za koje nemas razumijevanje kao ni znanje ( to isto vazi i za osobu koja je dovela drzavu u ovo stanje). Drzava je bila izgradjena i funkcionisala je dobro za vrijeme socijalizma odnosno komunizma kako ti shvatas, a unistena je od strane nesposobnih osoba nacionalistickih stranaka poslije rata.

Sutnja je zlato

Samo hrabro Bake! Bakir Izetbegović, čelnik stranke SDA, kaže kako je sada “postao još tvrdoglaviji” zbog toga što su njegovoj supruzi Sebiji oduzete znanstvene i akademske titule, te da nema ikakve mogućnosti da Refik Lendo da svoju suglasnost – “nema niti govora” kaže. ka Samo hrabro Bake! Najpametniji je kad suti.

ma, ko je diro, ko je diroooo

da nije reis?

Prije 12min

Divna priča sa Dobrinje: Pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo spasili mačku

šta se mješa taj marfi kad je sveti alija

ostavio erdoganu u amanet onih 18,7%. a svašta!

šta se mješa taj marfi? nije on erdogan!

Izetbegović: Udarili su na Osmicu i moju Sebiju, tek sada neću *****titi - twitter

/ Najnovije