Oglasila se porodica Alise Mutap Ramić: "Jutros je dobila kontrakcije"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

sto ste vi na slobodi???

Guest

Samo strpljivo. Istina i pravda će pobijediti na kraju, a onda treba da tužite sve redom.

SKINITE NAM VISE SVAKI DAN OVE

.. SA KUURCA VISE!VISE SU NAM NA VRH GLAVE SJELI!HOCE LI "SUTRA"OBJAVITI IMENA?jELI IM KONAKOVIC NAPISAO STA CE sutra RECI?Skidajte ih vise!

alisa ubica

pravda za ubicu

botovi i lajkovi

hahahaha...gle botova sa radiosarajeva.ba:)sto za minutu nalupase milion dislajkova..dzaba vam sve.. ne mzoete utjecati na javno mjenje ejr ovo sto vi radite, vidljivo je i djetetu...

Android

Ponekad posetim i ovaj sajt. Veoma me pogađa da kriminal cveta uzduž balkana. Međutim, malo me čudi da je ovde dopušteno ostavljati i vulgarne komentare. To nikako nije <a href="https://fogdeveloper.blogspot.com/2021/05/sta-nam-sve-donosi-android-12.html">dobro</a>.

Sasa

I? Pa i trudnice moraju odgovarati pred zakonom!

Amin

Pravda je spora ali dostižna. Sve dolazi na naplatu.

JA1

Sto se SDA bagra raspisala, ocito je da im neko vazan iz stranke stoji iza ovog ubistva.

Ljuta Krajina sila nebeska

Hajde bolan ne seri nisi jedina koja će roditi u zatvoru... Možda ti se povrati sjećanje.

Hugolina

Hajde bolan ne seri nisi jedina koja će roditi u zatvoru... Možda ti se povrati sjećanje. ka Ljuta Krajina sila nebeska Kako ti 'silo' i svi ostali, znate da je ova zena za nesto kriva? Kao da ste bili prisutni tada. Sve je rekla-kazala. Znate onu: niko nije kriv dok mu se ne dokaze krivica. Dotad ne laprdajte nego cekajte krajnji ishod.

ODGOVOR ZA VULGARNOSTI NA SAJTU

>>Ponekad posetim i ovaj sajt. Veoma me pogađa da kriminal cveta uzduž balkana. Međutim, malo me čudi da je ovde dopušteno ostavljati i vulgarne komentare. To nikako nije <a href="https://fogdeveloper.blogspot.com/2021/05/sta-nam-sve-donosi-android-12.html">dobro</a>. ka Android<< 99 % OD SVIH OVIH OVDJE SU PRIPADNICI TVOGA NARODA IZ RS.NAZALOST.KORISTE BOSNJACKA IMENA DA BI KAO PRIKAZALI DA TO BOSNAJCI PISU A KADA IMZ AVIRIS U IP ADRESU,OTKRIEJS KO SU.IMAS ONOG LUDJAKA @VB, OVOG @JA1, JOS LIKOVA KOJI SE POTPISUJU SA gHOST, EMIR,MUAMER..A KADA JE NEKI TEKST O DODIKU, ISTOPE SE U KOMENTARIMA.LAHKOZ A VIDJETI KO SU...ZALOSNO DA IM SE OVO DOPUSTA,STITI IH DODIKOVI PAPACI U SIPI, ALI NECE DOVIJEKA NI ONI BITI TU.PRIJAVE LEZE U SIPI I CEKAJU PRAVI TRENUTAK.SA NJIMA NEMA NORMALNE KOMUNIKACIJE

Katy

A bolje joj je bilo da je odmah rekla sta zna. Ovako se sad trudna mora povlacit po sudovima. A ne znam . Ovo nekako sve vise izgleda da se i ona nekog boji.. ima tu svega izgleda.

Istina je lijepa

Memici imaju rupa u svojim izjavama? Prijetilo se Dzenanu prije mjesec dana! Od koga? Cime se on bavio i cime se bave jedni i drugi? Ne vjerujem da ga neko ubio zbog djevojke, tu je puno visi razlog, ne otkrivaju sve, jer ne smiju radi sebe! I Memici imaju oraha u dzepovima, koliko se moze zakljuciti! Mediji su na njihovoj strani, ali prica ima supljina!

Lulu

Nisam ljekar, ali da li mize epilepsija + sok + udarac autom, nekim tvrdim predmetom, i slicno, da izazove amneziju?

np

nema na cemu

Gost

Ne vjerujem što čitam. Zar Sarajevo trpi sve to? Ili riješite to ili napravite kolektivni harakiri.

/ Najnovije