MUP KS se oglasio nakon što je Zoran Čegar napao radnika na parkingu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Ovako se svi oni ponasaju koji su na bilo kojoj funkciji u vlasti pogani politicari i lopovi vode ovu zemlju

Krivi navod

Nije napao nego izudarao! Kretenčina!

Habuhabuhabu

Ko je ovog uposlio u policiju? Sigurno je bez greške prošao sve testove i završio potrebne škole. Sirovina u uniformi umislila da je šerif.

Sramota

Sramota. Trebao bi se Zoran izviniti i dati ostavku. Ovo je bas nisko bilo..

King

Kakvi ste vi kraljevi bjelosvjetski. Jalijas se izdere na drota, pa se izdere na pogresnog drota i naravno fasuje sljagu. Sta je problem? Vratite se u svoje misje rupe i nastavite da zderete svoje veganske sendvice a policiji ostavite da se bavi policijskim poslom.

Elenorin

Mislim da bi ovakvo “unosenje” policajcu u Americi, ova “zrtva” bila oborena na zemlju, s obzirom da je bijelac, stavilo bi mu lisicine i priveli. Pri tome bi u zatvorskoj jedinici bio ispitan za nepostivanje policajca. Doduse, tako je bilo i u Titovo doba. Zato se nijedan devijant nije usudio razbiti, recimo, saobracajno ogledalo ili grafitom obrisati ime grada na cirilici ili latinici. Nijedan se mamlaz ne bi usudio bilo kako zezati sa milicajcem. Grasci znoja bi mu se slijevali da ga slucajno ovaj pogleda prijeko, a presudio bi sebi dugotrajno zatvaranje da se slucajno unese policajcu.

HashimQ

Zoran FGS kategorija Fini Gradski Siledžija, treba ga trajno suspendirati zbog ovoga!! Ovo nije za policije!!

Dudo

Policija je bila na zadatku i imaju pravo blokirati koga hoće a i udariti koju vaspitnu. Prije rata nisi smio pogledati u policajca a ne sa njim raspravljati.

Infidel

>>Kakvi ste vi kraljevi bjelosvjetski. Jalijas se izdere na drota, pa se izdere na pogresnog drota i naravno fasuje sljagu. Sta je problem? Vratite se u svoje misje rupe i nastavite da zderete svoje veganske sendvice a policiji ostavite da se bavi policijskim poslom. ka King<< Kojm poslom? Da tuče ljude?

JA1

Policija je bila na zadatku i imaju pravo blokirati koga hoće a i udariti koju vaspitnu. Prije rata nisi smio pogledati u policajca a ne sa njim raspravljati. ka Dudo E jesi pametan pravo, volio bih da te jednom takav policajac premlati na pravdi Boga samo zato što je umislio da je vlast pa bih te pitao jesi li za to da policajac dijeli pravdu. Za te stvari postoji zakonska procedura.

hbjknnknk

Alijino pseto ;)

Salih

Sramota ima ljudi sto su pulli nemaju sta izgubiti NALETICE na takvog zaklat ce ga u sekundi policajac mora da bude psiholog ako NEZNA procijeniti osobu lako moze na stradati a to vazi i za OBICNE ljude NEZNAM ali sigurno ne GRJESIM s komentarom

aaa

https://depo.ba/clanak/71460/zoran-cegar-se-sam-prozvao-herojem-sarajeva-a-ustvari-je-samo-medijski-manipulant

Alac

Kakva seljačina! Me neka se sve raspadne! Je.o ovu državu!

/ Najnovije