Oglasila se Naša stranka nakon napada na aktiviste u Banjoj Luci: "Nasilnički primitivizam!"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jedno pricaju...

a SUPROTNO misle. To se zove licemjerje, hipokrizija... I to je jedno od velikih zala danasnjice. To licemjerje.

MrziteljPDA

Pozadinci su dobro fasovali!

Nemoj tako

Pozadinci su dobro fasovali! ka MrziteljPDA Protiv svojih. Izadj iz ormara

Koja crna rupa od drzave

A i komentari to potvrdjuju

NS deformisani

Sto presutise napad na efendiju iz Kozarca, hapsenje, maltretiranje i javni linc?

Nadimak

Šta drugo očekivati od primitivaca i divljaka iz Genocidne 🙄

Baba Vanga

P O T U R I C O, HODAJUĆA BRUKO -DJEDOVE TI T UR Č I N K I T O M U G U Z I C U TUKO, NEMA NA SVETU VEĆEG SRAMA OD P O T U R Č E N O G ŠLJAMA, TOJ SRAMOTI NEMA KRAJA JER ZNA P O T U R I C A IZ ČIJIH JE J A J A ,NANU TI JE T U R Č I N PRVI KARO A POSLE KO K U R V U PRODAVO J A H A L I JE I ARAPI KRINI DA SE ISLAM MALO BOLJE PRIMI , NASTA TAKO K U R V I N O K O P I L E KOJE JESTE SRAMOTNOGA LICA, CEO SVET GA ZNA POD IMENOM ----P O T U R I C A = p a s j o t u r s k o k o p i l e

Srbi su pogani psi

Šta očekivati od PIGANIH pasa .Divljaci ostaju divljaci.Te pogane pse treba pod hitno deportovati za Karpate.

MrziteljPDA

Šteta što nije na tu paradu došao ovaj buljadžija što brani Sladića da i on dobije svoju porciju batina

Za Lutovu Stranku

Sto ovako ne reagovaste kad su efendiju kod Prijedora privodili, maltretirali, javno teroristom prozivali, na javni linc pozivali? Sto ovako ne reagovaste kada djeci u Vrbanjcima godinama ne dozvoljavaju bosanski jezik, kada ih prisiljavaju na srpski? Sto ovako ne reagovaste kada se djeca diskriminiraju sa dvije skole pod jednim krovom u mjestima gdje su hrvati vecina? Jesu li to prava razvratnika bitnija od prava djece i muslimana?

Baddy

Sto presutise napad na efendiju iz Kozarca, hapsenje, maltretiranje i javni linc? ka NS deformisani Jer je govorio nasilno i huškao je.

234

ZNA SE KO HE BIO INICIJATOR

/ Najnovije