Oglasila se majka koja je donirala organe kćerke Lejle i spasila Lidiju: 'Kroz nju i dalje živi'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

PASJI SINE PASJE VERE tebi SRBIN u USTA SERE

Ako si htjela nekom spasit život što toj zločinackoj djeci dok oni našu djecu ubijali.Mogla si kćerku komplet ukopati il neko bošnjačko dijete spasiti.Nasu djecu krali organe vadili klali .Ovo je neoprostivo.Al Hajd tvoja kći i ti odlučila glupa ženo.Neznam dali je tvoja kćerka mirna na onom svijetu zbog tvog gesta.Samo se narod zavarava da daje organe da bi ona i dalje živjela .Sa organima il bez organa nje nema pa nema ka Heeej glupače

Ne pijem dok Paja vozi

Ako si htjela nekom spasit život što toj zločinackoj djeci dok oni našu djecu ubijali.Mogla si kćerku komplet ukopati il neko bošnjačko dijete spasiti.Nasu djecu krali organe vadili klali .Ovo je neoprostivo.Al Hajd tvoja kći i ti odlučila glupa ženo.Neznam dali je tvoja kćerka mirna na onom svijetu zbog tvog gesta.Samo se narod zavarava da daje organe da bi ona i dalje živjela .Sa organima il bez organa nje nema pa nema ka Heeej glupače Ti si jedno 💩 dijasporska na socijali koji nas Bosance i čitavu BiH sramotiš. Da si rođen u BiH i da si bio kad je bio rat u BiH ne bi tako pisao

Sjede

U poljskj kafani jevrej, Hitler, cigo, ceh, slovak, francuz i komunist i piju. Hitler mase rukom konobaru i zove novu turu sav veseo u dobrom drustvu.... Sranje kao i ova fake news zar ne?

***

***

Hajde

Ti si jedno 💩 dijasporska na socijali koji nas Bosance i čitavu BiH sramotiš. Da si rođen u BiH i da si bio kad je bio rat u BiH ne bi tako pisao ka Ne pijem dok Paja vozi Obicno 🐶💩 na fake news misiji za 🥪. Zasluzio si povisicu 🌮.

Ne pijem dok Paja vozi

Obicno 🐶💩 na fake news misiji za 🥪. Zasluzio si povisicu 🌮. ka Hajde Reče jedan genocidaš a i 🐀💩 i 🐷💩

Rece

Reče jedan genocidaš a i 🐀💩 i 🐷💩 ka Ne pijem dok Paja vozi ☦🐒 srkac ✡ lesa iskasike. 🍔 zasluzio si povisicu.

Lose

Sutradan kada je Fatima otišla u bolnicu doktorica joj je polako, biranim riječima rekla da je Lejla živa samo zahvaljujući aparatima na koje je priključena. Ljekari su potom Fatimi rekli da su Lejlina jetra i jedan bubreg presađeni onima kojima su bili najpotrebniji, ali da srce nije moglo jer je ona dugo bila na aparatima............. Veoma loše napisan tekst. Ispada kao da su organe uzeli još dok je bila živa bez pitanja roditelja ????

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije