Oglasila se Ivana Marić o kandidaturi za dogradonačelnicu Sarajeva

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Ivanka, želim ti sretnu kandidaturu, sa željom da pobijediš ovu papansku konkurenciju, sretan ti 8 mart i volim te! :) Ljubi amidža tebe ......

BIH Roman-tičar

Bolje da šutim. Ivana ne mijenjaj se.

Dea

E samo si nam ti falila. Totalno nekompetentna ali ulizica vlastima.

vb

E samo si nam ti falila. Totalno nekompetentna ali ulizica vlastima. ka Dea Ti si eto bolja

.

Nemoj, molim te. Prvi put se Sarajevo složilo oko nekoga ko ima toliki integritet da treba da budemo zahvalni što je pristao. Ti si dobra kandidatkinja, ali nemoj. Ima sto funkcija za koje si kvalifikovana. Ja te poštujem i molim te da ovo sad ne radiš.

.

IZVINJAVAM SE! Učinilo.mi se da piše "gradonačelnicu". Podržavam, sjajna si!

Nisam@Robot

Ivana je neko ko Kritizira i Poziciju kao i opoziciju...i uvjek do kraja iskrena. Pametna mlada zena...od mene Podrska.!!!

Nasa Vasa Svacija

Imaju li ovi iz nase ikakvog drugog posla, osim da izdaju Bosnu i bošnjake.

NiP

Uspjeh cetvorke je u gradu koji ima 95% bosnjaka na sve funkcije izabrati srbe i hrvate,cestitam im ali kad ce uspjeti u Banja luci,mostaru,,capljini,bijeljini,doboju i drugim mjestima izabrati bosnjaka.

Nezaposleni Sarajlija

Samo proglašena analitičara Poštuju druge da bi i tebe poštovali Smeće od zene

Axa

A koga bi trebalo poštovati, od svih ovih bandita koji su svezali kravate posljednjih 25- 30 godina? Bar jednog od tih majmuna? Jednog? Kojeg ba?

kome ba?

Kome se obraćaš? Onima koji su u ovoj državi direktno ili posljedično izazvali smrti 150000 ljudi? "Svojih ljudi"? Onima koji su iskrčmili svaki prirodni i industrijski resurs ove nekada u tom aspektu moćne zemlje, srušili privredu i sništili svaku jedinicu veću od granapa za sva vremena? Onima koji stoje iza političkih i nepolitičkih ubistava u Sarajevu i šire? Onima koji još i danas upravljaju nazovi politikom i još više nazovi ekonomijom ove zemlje, i poslije 30 godina namjernog neznanja i diletantizma? Onima koji i danas upravljaju zdravstvom u ovom gradu (imaš i lična iskustva, ali si ih gospodski izdržala i izignorisala – rijetko zapamćeno)? Onima koji se, pljujući po ovim prvima i proglašavajući se boljima, predstavljaju kao suprotni njima, a isti su i gori? Onima koji ruše i uništavaju ostatke ovog društva radeći za zemlje u okruženju nesvjesni da su njihov alat i lovački kerovi njihovih politika dok pjuju i nipodaštavaju svoje? Kome, lijepa i pametna ženo? TI, tako kulturna, lijepa, inteligentna i obrazovana tražiš to od TIH ljudi? I jedino što možeš je oglasiti se ovako na nekoj petparačkoj društvenoj mreži gdje svako može da pljuje po tvojim dobrim namjerama i smije se posprdno tvojim ljudskim i humanim zahtjevima? Zar je to jedino što neko dostojan Bosne i ovoga grada može? Ili šta se drugo ovdje uopšte može? Biti čovjek prema bližnjem, zamoliti Boga, na ma kakav način mu se molili i čekati da sve ovo jednom prođe, ali zapamtiti. Zapamtiti dobro. Kako pamtimo 12000 ubijenih u Sarajevu, 8000 ubijenih u Srebrenici, ko zna koliko hiljada u logorima, Dragi Bog samo zna koliko raseljenih.....Isto tako dobro zapamtiti ovo vrijeme Izetbegovićima, Dodicima, Čovićima i njihovim poltronima i slugama a i svim ostalima koji su navodno oprečni njima, pa jednoga dana zakopati ovo društvo zajedno sa svima njima za sva vremena..... Do tad – Ko živ a ko ........

vb

Ma ljubi amidža tebe ......

Veteran64

Kako sovinista moze biti dogradonacelnik Sarajeva???

T

Bosnjama je sporno to sto im je rekla istinu, da su bosnjaci postali '93. u holiday innu, a do tada su bili muslimani i jos ona njima treba da se izvinjava? Pa sta je slagala, dragi pripadnici laznog naroda?

/ Najnovije