Oglasila se EU nakon pregovora u Neumu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dosta

vase ocekivanje ce trajat u nedogled oni se zdogovaraju da se nedogovore kad cete svatit vec jednom

Patriot

Samo da svaki građanin se ima pravo kandidirat i biti biran,a gradjano nek odluce koga zele.Naprimjer ja cu uvijek dok se bude kandidiro birati Zeljka Komsica.

Guest

Guest Izbori ce biti 100%. Hvala Venecijanskoj komisiji sto je bila dosljedna u svojim preporukama. Sad ga pusi li pusi zna se ko.

nasvasta

Samo evropski zakoni aparthejd nikad ,bolje grob nego rob.

Komentar

EU in Bosnia and Herzegovina !!!!! Interesantno ! EU u BiH a Bih van EU ….!!!!??? O cemu se ovdje radi ? …..Razmislite malo !!!!! Za info BiH nikada nece biti primljena u EU !!!!!!!! Razloge necu navoditi da ne ispadnem nekulturan……. POLITICARI BIH DRZITE SE UK

Komentar

I USA

Ljiljan

Samo pofatat sve serve ratne zločince I uzp-zločince a onda poukidat sve te kantone I vilajete I da Bosna bude normalna država kao što je I bila 1000 godina!

Gost

Bosna (i Hercegovina) ne može biti "normalna" dok u njoj postoje likovi tipa LJILJAN.

Fuj

Raduju se a okupili kriminalce da donesu odluke s kojim ce ih se lakse skinuti s vlasti i hapsiti. Haha. Ublehe evropske

/ Najnovije