Članica CIK-a koju je Dodik vrijeđao zbog braka s Bošnjakom: 'Neću tražiti alibi...'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Svaka cast gospodjo samo po zakonu

Shubara

Čovjek je kontaminiran nacionalizmom a najgore u svemu što je počeo tu kontaminaciju prenositi i na mlađe članove porodice i još napadati i vlastiti narod što ne misle kao on.

Ha

@Koel, Po zakonu, al, samo,neka bude u korist muslumana! Baš smo naivni, ko francuska sobarica!

Jon

Fundamentalistička islamska vlast u Sarajlabadu mora biti sklonjena sa vlasti, jer je nastala na učenju i zamisli fundamentaliste Alije Izetbegovića, tvorca islamske deklaracije.

Baki

fuj, fuj, fuj... ovaj nije ni za stale.

Gost

Znameniti Bošnjaci: Huma Kosača Alibegović Ponosna unuka poglavara južne Bosne Hercega Stipana Kosače. Rođena kćerka velikog vezira Ahmed paše Kosače. Savremenica Gazi Husref bega. Huma po dijelu bosanske zemlje Humu. Južnu Bosnu je sačinjavao Hum i Zahumlje. Huma Kosača bila je rođena kćer velikog vezira Ahmed-paše Hercegovića Kosače i princeze Hundi-hatun. Otac joj je dao ime po Humu (Hercegovini). Njen djed sa očeve strane bio je Herceg Stipan Kosača, a sa majčine sultan Bajazid II, a pradjedovi knez Vukac Kosača i sultan Mehmed II Osvajač. Nana sa očeve strane bila je kneginja Barbara von Bayern (Bavarska). Tetka sa očeve strane bila je pretposljednja bosanska kraljica Katarina Kosača, a sa majčine princeza Seldžuka, majka Gazi Husrev-bega. Njen daidža je bio sultan Selim. Prvi rođaci: princ Ishak-beg Kotromanić, princeza Katarina Kotromanić, Gazi Husrev-beg, Skender-beg Crnojević, sultan Sulejman itd. Huma Kosača udala se za Mehmed-bega Alibegovića sa kojim je živjela do kraja života u Mostaru, gdje je ostavila obrazovne zadužbine. Interesantno je napomenuti da je imala više braće, od kojih je Ali-beg bio prvi bosanski pjesnik na orijentalnim jezicima, a drugi brat, Ahmed, prvi bosanski Hafiz.

Gorica

Da Bog da mu se Gorica udala za vehabiju!

chim

Da Bog da mu se Gorica udala za vehabiju! ka Gorica Misliš da Gorica ne fasiva redovno mačka pod šljemom? Pa odakle onda ovolika frustracija bolan .....

Jes

Fundamentalistička islamska vlast u Sarajlabadu mora biti sklonjena sa vlasti, jer je nastala na učenju i zamisli fundamentaliste Alije Izetbegovića, tvorca islamske deklaracije. ka Jon

Gost

fašističko-četnička bijeda

Belay_Boy

Članica CIK-a koju je Dodik vrijeđao zbog braka s Bošnjakom: Lik je devinitivno izgubio konpas, duboko je usao u Nacinalizam i to onaj teski, Desni...a i Cera prati Babu svog u stopu.!! Bolest pa et...jadni mi u sta se nase drustvo pretvara.!!

071

Ma na takve izjave ne treba ni reagovati. Ionako već duže vrijeme i on i ona dvojica njegovih najboljih jarana valjaju gluposti jer nepovratnu tonu. I nikako da skontaju da te gluposti odavno malo koga još interesuju. Pametnom čovjeku bi bilo jasno da je šuplja propala onda kada je Dodik počeo nosati onu zastavu kao fikus po Predsjedništvu i cijela Bosna mu se smijala. To im je svima bila posljednja šansa da se unormale ako žele da prežive. Pošto nisu, mislim da se ubrzo rastajemo sa tri kretena i njihovim politikama koje su upropastile čitave generacije ljudi.

ja

Članica CIK-a koju je Dodik vrijeđao zbog braka s Bošnjakom: Lik je devinitivno izgubio konpas, duboko je usao u Nacinalizam i to onaj teski, Desni...a i Cera prati Babu svog u stopu.!! Bolest pa et...jadni mi u sta se nase drustvo pretvara.!! ka Belay_Boy Sta je koNpas?

NB

Fundamentalistička islamska vlast u Sarajlabadu mora biti sklonjena sa vlasti, jer je nastala na učenju i zamisli fundamentaliste Alije Izetbegovića, tvorca islamske deklaracije. ka Jon Samo je prava šteta sto nisi u pravu. Da se bogdo Alijina ispoštovala i Srba bi više bilo!

Gost

Čuli dolaze u Sarajevo zarade visoke plate a žive u Republici Srpskoj? To ti misliš da otimaju od tebe i tvojih.

/ Najnovije