Oglasila se aviokompanija o incidentu u avionu koji je sletio umjesto Tuzle u Beograd

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Očito

Čovjek ima napad panike, kako to nisu prepoznali. Ako je tačno da je na početku rata bio zatvoren i mučen na Manjači i da su mu na njegove oči silovali, a onda i ubili sestru, onda je njegova reakcija sasvim obješnjiva.

bhbbjknj

Očito je jedino da lažete, no to je standard.

Wizar je

je kompanija koja predaje bosnjake cetnicima u ruke!

Tužiti

Sreća pa postoje ovi snimci, njegov advokat samo treba uzeti psihologa, a svaki će vještačiti da se radi o napadu panike, te tužiti kompaniju koja nije ni prepoznala šta se dešava sa čovjekom, a trebali su. Ali tako je to kad u trećerazrednim kompanijama letiš sa konobaricama koje glume stjuardese.

Najnovije Vesti

U Zatvoru pokušavaju 2 Sirijca da mu isteraju ZLO uterujući mu DOBRO.

Guest

Ovako nema pravo niko da se ponasa jos govori da ce ubiti svoju zenu i dijete.Naucice aviokompanija njega i sve koji pokusaju ovako nesto i drzava pameti.

ado

a sto se nisu spustili za sarajevo? sta bi bilo da svrbijanci prinudno slete u pristinu?

ddd

a sto se nisu spustili za sarajevo? sta bi bilo da svrbijanci prinudno slete u pristinu? ka ado U Sarajevu se ne vidi prst pred okom.

@Očito

Čovjek ima napad panike, kako to nisu prepoznali. Ako je tačno da je na početku rata bio zatvoren i mučen na Manjači i da su mu na njegove oči silovali, a onda i ubili sestru, onda je njegova reakcija sasvim obješnjiva. ka Očito Evo upravo se javila sestra koju su za vrijeme rata silovali pa ubili. A ovaj jadan živi već 30 godina u Danskoj. Ima čovjek problema zbog rata

Mimi

Nemamo mi vlast da reagujemo kako treba,koje budale lete preko naše Brnabe i pico ustog,jad jada

STA IMA dr. OZ

Sreća pa postoje ovi snimci, njegov advokat samo treba uzeti psihologa, a svaki će vještačiti da se radi o napadu panike, te tužiti kompaniju koja nije ni prepoznala šta se dešava sa čovjekom, a trebali su. Ali tako je to kad u trećerazrednim kompanijama letiš sa konobaricama koje glume stjuardese. ka Tužiti

PARANOJA

je kompanija koja predaje bosnjake cetnicima u ruke! ka Wizar je Bil' ti nekako mogao dojaviti tipu koji je pisao o sestri od tog Suleta da je ona mrtva pa da ode u San Francisko da se obrati onim Vudu vracevima da je vrate. P.s. Nadam se da su procitali iz kompanije sta si napisao. Da te mogu tuziti.

Oglo

Čovjek ima napad panike, kako to nisu prepoznali. Ako je tačno da je na početku rata bio zatvoren i mučen na Manjači i da su mu na njegove oči silovali, a onda i ubili sestru, onda je njegova reakcija sasvim obješnjiva. ka Očito Tip je 1990 otisao u Dansku. Letio je nekoliko sati, pa dobio napad panike. Svjedok sam napada panike jednom na letu Zagreb - Madrid. Tip je pozelenio cim smo poletjeli, pao izmedju sjedista, stjuardese letjele gore dole sa sedativima itd. Jos gore je bilo u povratku.

/ Najnovije