Oglasila se Arijana Memić nakon što je formirana nova Vlada Kantona Sarajevo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Vala si bas odabrala gdje ces, u ****arsku lopovsku NiP. Gadi mi se svako ko se priklonio populistickom ****etu, dzelatu KK Bosna i SC Skenderija.

MrziteljPDA

Nekadašnja kasirka iz DM-a očigledno ima stav! Svaka čast

Opet mrzitelj

Nekadašnja kasirka iz DM-a očigledno ima stav! Svaka čast ka MrziteljPDA Ženskog roda se javlja

Jole

Nekadašnja kasirka iz DM-a očigledno ima stav! Svaka čast ka MrziteljPDA a sta je to problem sto je bila kako kazes kasirka u dm-u??jel to neka sramota ??

Semir

Zlato moje dobronamjerni savjet zao mi je tvog gubitka alimti nisi za skupatine, sreco nemas obrazovanje ni znanje, nisi opravdala silne glasove koje si dobila kao ni mnogi u toj sali.

/ Najnovije