Oglasila se Ambasada SAD u BiH: "Blokada rada Doma naroda BiH u suprotnosti sa tvrdnjama SDA"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ma šta kaže najdraža ambasada! Shvatili Ameri tko pravi najveće probleme. "Patriote" a ne "podstanari".

A sad kad su shvatili (navodno)

Ma šta kaže najdraža ambasada! Shvatili Ameri tko pravi najveće probleme. "Patriote" a ne "podstanari". ka Gost _Ono, ti ćeš sad svoje mentalno retardirane komentare usmjeriti k njihovoj afirmaciji, jelde, fašistoidno dokoličarski degeneriče? Naravno, lajove ćeš sam sebi pucati kao i obično, zar ne? Pavijane devijantni.

stagod

_Ono, ti ćeš sad svoje mentalno retardirane komentare usmjeriti k njihovoj afirmaciji, jelde, fašistoidno dokoličarski degeneriče? Naravno, lajove ćeš sam sebi pucati kao i obično, zar ne? Pavijane devijantni. ka A sad kad su shvatili (navodno) jesi to ti parlamentarac iz sda koji nije došao na posao od marta pa si našao vrijeđati ljude? idi na posao uhl****.

Sarajevo bih

NAJVECI DUSMANI BiH i BOSNJACKOG NARODA JE SDO,VALJDA JE TO I ZADNJEM DEGENERIKU JASNO.

Haha

***

Lijepe riječi su ukras

***

UDARNA VIJEST!

Naređena hitna evakuacija stanovništva sa ugroženih područja. . . U ANADOLIJU, NA TRAJNI BORAVAK. AMANETLIJA I BOKETOV KUM SRETNOG BRAKA ŠĆERI TREZORAŠA, genocidni erdogan, ISPUNJAVA AMANET!

IVA

DOBRO STE ZAKLJUCILI PA SVE PROBLEME U BIH PRAVE SDA DF SZABIH I POJEDINI IZ NIP I SDP POGOTOVU IZ SDP DAMIR MASIC ON JE ISTI KO I BAKIR KOMSIC ONI NEMOGU VIDIT NI NACRTANOG SRBINA I HRVATA

Ali

Stvarno se ova ruska ambasada i ambasador stalno petljaju u nas zivot. Ups koja ono

Zasto ovaj Marfi ovoliko mrzi SDA

Jasno, da je SDA izgubila na ovim izborima, ne bi bilo komentara. Posto su ambasadorcad potonula, s pravom, proradio je ego osp. Ambasadora. Dao je tolike pare i ulozio toliki trud i propao projekat unistenja Bosnjaka. Idite, gospodine, jedva cekamo da odete, dakeko vam kuca bila, neposteni covjece.

Željko

Ljudi se bore na jedini način koji ste im ostavili kao opciju. Šmit je dva puta mijenjao pravila da bi ojačao HDZ i doveo mu poslušne privjeske na vlast i sad očekujete da vas SDA sluša. Sve bi bilo ok samo da je Šmit ukinuo ustavnu odredbu za formiranje vlasti u federaciji ali ne na jedan dan nego trajno i vjerovatno bi Dragan Čović i njegov UZP već bio u opoziciji ali onda oni ne bi dolazili na sjednice. Danas se Ambasada SAD ponaša kao da smo mi njihov protektorat a Šmit je svakako već odavno tragikomična ličnost a i često mu iz džepa ispada HDZ članska karata

Lijepe riječi su ukras

***

/ Najnovije