Oglasila se Ambasada Njemačke o neustavnom danu RS: Zabrinuti smo...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

Jao zabrinuti, mozete misliti zabrinuli se …Ma nemojte se sekirat molimo vas …

Berlin

Verhängen Sie Sanktionen gegen das völkermörderische Unternehmen, unterbrechen Sie den Geldzufluss und stellen Sie alle Geschäfte für das völkermörderische Unternehmen ein. Dies wird die völkermörderische Einheit zerstören.

Zato smo mi u bosanskim sumama, danonocno, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! MI SE NE SLIKAMO! Spremni da je odbranoimo ko i 92. GARANTUJEMO VAM DA OVAJ PUT NECE BITI ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Elephant

Euer Zynismus ist Grenzenlos und macht uns Krank. Es ist kein Vereibarung mit dem Faschisten moeglich, sie wissen es doch. Uns sie haben erst diese Lage ermoeglicht!

nisu vise “bsanske”? “ko i 92”???

. ka Zato smo mi u bosanskim sumama, danonocno, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! MI SE NE SLIKAMO! Spremni da je odbranoimo ko i 92. GARANTUJEMO VAM DA OVAJ PUT NECE BITI ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE! Nemoj alahati, kad si vec u Njemackoj ostani tamo kao i ‘92!!

Ima li zime braćo patriJote?

. ka Zato smo mi u bosanskim sumama, danonocno, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! MI SE NE SLIKAMO! Spremni da je odbranoimo ko i 92. GARANTUJEMO VAM DA OVAJ PUT NECE BITI ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE! Treba li bam gaća i čarapa, upeko minus, pa rekoh, ako treba da vam pošaljemo,kao ono što su nam vaši roditelji slali iz Njemačke 92-95?

Www

DODIKA HITNO PROGLASITE PERSONOM NON GRATA I NE DOZVOLITE NITI JEDAN EURO U RS DOK ON VLADA...

Baustela udara!

DODIKA HITNO PROGLASITE PERSONOM NON GRATA I NE DOZVOLITE NITI JEDAN EURO U RS DOK ON VLADA... ka Www Ko da ga proglasi “PERSONOM NON GRATA”? Njemci? Pa on je njihov idiote glupi!!!

/ Najnovije