Oglasila se Ambasada Austrije u Sarajevu: Nećemo ostaviti prostora mržnji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Samo ostro protiv terorista svih vrsta. Pretresati im kuce stanove i sve sto dotaknu. Ne dati im mira dok ih se ne istrijebi, o je jedini nacin bobe protiv njih. Ne smije se spavati a znati da je glavni ovog napada bio u organizaciji i osudjenik. Cudi me da ga nisu pratli sa kim se sastaje kao i da nisu nijednom pretresli njegovo mjesto zivljenja. Takve greske se ne smiju praviti.

Trenutni opis situacije

Na teritoriji Sarajeva neovisno od religija nacija i sličnog trenutno grubo uzevši nekih 70% stanovnika otvoreno ili prešutno, svjesno ili nesvjesno djeluju kao zaštitnici ili sljedbenici beogradsko šumadijskih kadrova u smislu provociranja trećeg svjetskog rata onakvog kakvim ga Švicarska smatra da je započeo 2018-e.

Ima i gore od goreg

Na teritoriji Sarajeva sve više je i prodavnica koje prodaju proizvode uključujući i prehrambene koji vode porijeklo iz tariguzije što znatno povećava rizike od mnogobrojnih oblika RBH terorizma.

000

Na teritoriji Sarajeva sve više je i prodavnica koje prodaju proizvode uključujući i prehrambene koji vode porijeklo iz tariguzije što znatno povećava rizike od mnogobrojnih oblika RBH terorizma. ka Ima i gore od goreg Ti si izgleda jedan od ovih što pripadaju ovom radikalnom isil pokretu. Trebalo bi te malo pretresti, da ima ko u toj vašoj pederaciji.

Podsjetnik

Političko ekstremistička TV organizacija TV OBN već zadnjih 10-ak godina gotovo otvoreno djeluje kao isturena propagandna postaje beogradsko šumadijskih kadrova sa primarnom namijenom prikrivanja i negiranja svih mogućih problema svojih saučesnika finansijera i saučesnika poput ekstremiste Ivice Dačića.

Podsjetnik

Treba najaviti da osim općih ekstremista sa tajnog platnog spiska beogradsko šumadijskih kadrova postoje i specijalizovani propagandisti poput Mate Đakovića čija je glavna namijena direktnije ugrožavanje upravo nuklerke elektrane Krško.

Realnost

Dvije TV postaje OBN i ATV imaju strogo specijalizovanu zajedničku namijenu ugrožavanje elektrane Krško ( priče na njima oko 1% a tjelesne gestikulacije na bazi podsvijesti oko 99%).

DDMM

Na teritoriji Sarajeva neovisno od religija nacija i sličnog trenutno grubo uzevši nekih 70% stanovnika otvoreno ili prešutno, svjesno ili nesvjesno djeluju kao zaštitnici ili sljedbenici beogradsko šumadijskih kadrova u smislu provociranja trećeg svjetskog rata onakvog kakvim ga Švicarska smatra da je započeo 2018-e. ka Trenutni opis situacije Majmune, promasio si temu. Govori se o islamskom terorizmu. Nesretna ti majka koja te je rodila, a vjerujem da je nepismena pa joj mozes svasta spalamuditi.

/ Najnovije