Oglas o kojem priča Balkan: Rahima traži taksistu koji je spasio Bošnjake iz Bijeljine

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rahima djubre

Valjda Bosnjaka glupaco, taman si ti muslimanka, 5 vakata

Bosnjaka glupa Rahima

Glupaco, ne muslimana nego Bosnjaka, kako su glupa

Bosnjak, ne musliman

Rahima idiotkinjo. Nisi ti muslimanka, nego Bosnjakinja, Bosnjak, Bosnjaci, bosnjacke nacionalnosti.

Đurica

Valjda Bosnjaka glupaco, taman si ti muslimanka, 5 vakata ka Rahima djubre TADA SU BILI MUSLIMANI, DOK ALIJA I TUNJO FILIPOVIĆ SA 220 DELEGATA NISU STVORILI BOŠNJAČKU NACIJU.

D aut

Glupaco, ne muslimana nego Bosnjaka, kako su glupa ka Bosnjaka glupa Rahima Glupane jedan, žena lepo kaže ....1992 godine.... a vi ste postali bošnje '93....u hotelu uz rakiju i pivu...

Duduk

Valjda Bosnjaka glupaco, taman si ti muslimanka, 5 vakata ka Rahima djubre<< Vi ste i glupani i đubrad dijasporska

D

Javio bi se on kada bi smio jer su ostali oni isti koji su radili zlo.

Mildesorte

Nije preživio

Mildesorte

Zlo je bilo i ostalo i biće tu još dugo dok mu neodsiječete glavu

Knez

Рахими треба помоћи да нађе свог пријатеља,она је спашена као муслиманка,и поносно се јавља као таква то јој је нација .

Knez

Ви примитивци који кажете да ја вероватно Рахима бела циганка,тиме сте показали да је жена писмена,да је остала у нацији којој се родила и није прихватила политичко наметање.

Prezbeterijanac

Jbt al ste bolesni sa ovim komentarima.....izgleda da stvarno u ovoj zemlji nema budućnosti za nikog osim za budale.

Duduk

Koji je problem zato što je normalna želi nači osobu koja je nju i njenu porodicu i neke Bošnjake spasio. Po vama umjesto da se zahvali treba prosipat mržnju

/ Najnovije