Održani protesti ispred OHR-a: Schmidt mora nametnuti izmjene Izbornog zakona BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Pogriješio sam u procjeni jučer kad sam napisao da će doći 20 GraDžana. Odaziv je izgleda ipak manji

Posteno

Samo elektronsko glasanje ce bit posteno,zato mafija nezeli donijeti izborni zakon,nebi vise bilo lipovluka i muljanja.

.:.

Pogriješio sam u procjeni jučer kad sam napisao da će doći 20 GraDžana. Odaziv je izgleda ipak manji ka Haha Ma neeeee... Ti samo pogriješio što si se rodio... Ali nije to već do tebe... Genetska deformacija... Priroda na tebi pokazala je svu svoju okrutnost... Jbga

Pogrešno mjesto

Protesti trebaju biti ne ispred OHR-a nego ispred Parlamenta BiH. Bosanci osvjestite se! Skoro 30 godina parlamentarci se samo za povećanje plata hoće dogovoriti i poneku trivijalnost.

/ Najnovije