Gradsko vijeće Sarajeva: Ademović predložio da se promijeni ime mostu preko puta Vijećnice

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Napravite novi most i dajte mu ime kakvo hocete, sve ulice objekti i mjesta trebaju da nose svoja originalna imena

Kako ce nosit kad su ih vec promijenili??

Napravite novi most i dajte mu ime kakvo hocete, sve ulice objekti i mjesta trebaju da nose svoja originalna imena ka Robot ......................;;; Sramotno: Heroji kao Vaso Miskin ili Djuro Djakovic morali da ustupe mjesto Ferhat pasama i Alijama begovima. SRAMOTNO!

Višak novca ili pranje??

Samo vi dižite kredite i pravite. Još onom Šteti palo na pamet i tramvaj po glavnom trgu i setalistu Dobrinje. Koliko je Sarajevo zaduženo do sada ???? Koliko od ovih kredita ide strankama ??? Zašto se pravi taj novi most kada je dom Omer Maslić udaljen 90 metara od mosta na Malti ??? Nevjerovatno ??

Most Srbalije i komunjare Tunje!!

***

gost

Kad ce se ovo gradsko vijece poceti baviti konkretnim stvarima bitninza ovaj grad a ne glupostima o cevapa pa do imena ulica. Gladni na svakom cosku. Ulice kao u Ruskoj tajgi. Cijene koke divljaju i prevoz na razini Sudanskog sela.

Strasno kad das vlast neznalicama

Kako im samo padaju tolike gluposti na pamet?! Praviti most na Malti 100 metara od postojeceg?! Sta ce dobiti gradjani? Mijenjati ime mosta koji stoljecima ima ime?! Nadjite nesto drugo! Memorandum sa Bakuom dok tamo diktatori vladaju godinama, Itd, itd. Tako to ide kada predsjedavajuci i svi oko njega nemaju iskustva ni u cemu osim politicke podobnosti i trenutnih politickih misica. Dalje od Zaostroga niko od njih nije ni vidio!

/ Najnovije