Održan sastanak u Srebrenici: SDP uskoro osniva nove općinske organizacije

1
Radiosarajevo.ba
Održan sastanak u Srebrenici: SDP uskoro osniva nove općinske organizacije
Foto: Twitter / Sastanak u Srebrenici

U Srebrenici je danas, 2. juna, održan inicijalni sastanak za osnivanje nove opštinske organizacije SDP BiH Srebrenica.

Ovu infomaciju je na svom Twitter profilu potvrdio Vojin Mijatović, potporedsjednik SDP-a i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta.

"Nakon dugo vremena krećemo u aktivnosti oko ponovnog formiranja OO SDP BiH Srebrenica. Slijedi nam formiranje povjereništva i vrlo brzo izborno-izvještajna konferencija OO SDP BiH Srebrenica", naveo je Mijatović.

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Sastanku su još prisustvovali generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić, predsjednik KO Tuzla Dževad Hadžić i zastupnik NSRS Saša Grbić koji su bili u posjetama Zvorniku, Bratuncu i Srebrenici.

Osim reorganizacije opštinskih odbora Zvornika i Srebrenice, planirana je reorganizacija OO SDP Bratunac, a nakon toga slijedi posjeta i formiranje odbora u Bijeljini.

"SDP BiH nastavlja svoje jačanje na svakom dijelu Bosne i Hercegovine, a organizovane posjete predstavljaju jedan od koraka", saopćeno je iz SDP-a BiH.

Održan inicijalni sastanak za osnivanje OO SDP Srebrenica Generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić, potpredsjednik SDP...

Posted by SDP BiH on Friday, June 2, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije