Određen pritvor Abdulahu Skaki, prebačen u Zenicu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Ne gotovim Skaku a još manje stranku mu ali ovo je postalo reality show.Hoce li ga i u zatvoru snimat stalno?Ima li profesionalizma, objektivizma, presumpcije nevinosti ili ide odmah na vješala????

Primitiva

Ovo rade stranci,ambasadori,uz pomoc domacih izdajnika,Sramota

tito

jel ponjeo kremicu da ga ne boli....

Sudija

Sebija je sljedeca. Skresase SDA preko noci.

Guest

USRED BOSNE BOŠNJAK ROB Ovo je rukopis zapadnih islamofoba. Samo još fali Guantanamo. Da se zna, zločince i kriminalce nežalim ali ovdje je prevršilo!

Nbn

Ovo je katastrofa. Federacija poprima obrise diktature stranaka na vlasti.

Wertw

***

Sdfa lipsus

Sdfa teroristi i lopovi,25 dugih godina j.... sirotinju u zdrav i posten mozak.vrineme je da platite cijenu za svoje zlo prema narodu.

tito

jos malo pa mogu kongres u zenici da organiziraju

@istina

Koliko je ratnih zlocinaca pobjeglo u nama bliske i komsijske drzave, sa tim da je bilo i slucajeva gdje se znalo da ce pobjeci? Ne branim kriminal, valjda kod nas ratni zlocin dodje po tezini djela odmah iza pogresnog parkiranja.

Pravda

***<<smeta vam pravda,volite i uzivate u lopovluku,korupciji,ponizavanj boraca,tjeranju omladine iz drzave,ponizavanja radnika da radi za placu koja iznosi kao i najniza penzija itd,itd.bolestan si lijeci se.

ttttt

Eh ovo nam se desava kad dopustimo da lopovi vladaju i jos im tolerisemo jer su "nasi". Nema toga kod nas. Mi imamo napretka samo ako slijedimo sunet naseg dragog Resula saws, a ovo sto su oni radili nijie ni blizu toga. Ne moze Sebija histerisati po klinickom, zulum ljudima raditi i ocekivati dobro . Moramo se precistiti u nasim redovima da bi bili jaki protiv dusmana kojim smo okruzeni.

SDA...

...Nozica i njeni kriminalci.

Botine..

...ne shvataju sta znaci 30 godina lazi i pljacke. Nije gotovo, dok svi ne odgovaraju ova zemlja ne moze naprijed.

Habuhabuhabu

Nekom prijetiti da će nestati sa lica zemlje zaslužuje zatvor i prezir.

/ Najnovije