Određen jednomjesečni pritvor Ibri Berilu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ratni profiteri

Zatvor Zenica 20 godina bez mogućnosti pomilovanja jedino pravedno riješenje. Sve uzeti što je pokrao i neka truhnu u Zenici.

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

>>Zatvor Zenica 20 godina bez mogućnosti pomilovanja jedino pravedno riješenje. Sve uzeti što je pokrao i neka truhnu u Zenici. ka Ratni profiteri<<NE SAMO DA TRUHNE NEGO DA TUCA KAMEN SVAKI DAN

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>Zatvor Zenica 20 godina bez mogućnosti pomilovanja jedino pravedno riješenje. Sve uzeti što je pokrao i neka truhnu u Zenici. ka Ratni profiteri<<NE SAMO DA TRUHNE NEGO DA TUCA KAMEN SVAKI DAN ka Ljiljan:VLASI SU TURSKA *****AD<<Prestani vrijeđati Srbe i Hrvate dok su se oni borili u ABiH tvoji su pobjegli u dijasporu

nasvasta

Krovne boraćke organizacije da vratite malo dostojanstva borcima pod hitno smijeniti ove plaćenike iz Trnova koji klanjaju ugled ćasnih boraca ako ne onda će slijediti borba i protiv vas.

nego samo da priupitam, za komšiju ragiba

štaj sa rezolucijom? jel ima kakih para i hajra odotog papira? oćel bit kake šuške, pita ragib?

/ Najnovije