Odluka Vlade FBiH: Korisnici budžeta u FBiH dobit će novčanu pomoć u iznosu od 2.520 KM

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Katy2410

A sta je s malim privrednicima cije pare trosite sve ove godine?

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

Ako se odvojite od RS

***

penzija

A minimalna penzija 538 KM...I oni sebe zovu ljevica

DoDICKgenocidas

A minimalna penzija 538 KM...I oni sebe zovu ljevica ka penzija Znaci kada sam procitao ovaj clanak momentalno mi je pao mrak na oci i evo jos jednom da im pozelim da potrose do zadnje marke na doktore. Fuj,fuj,fuj

Peti sekretar SKOJa

E mašala! Budžetskim korisnicima isplata, a realni sektor koji Vam obezbijedi ovo ovisi o volji poslodavca. Bravo još jednom! Nego, dragi poslodavci udri po robovima i nemoj da Vam zafali za ove najnovije modele limuzina kako Vama tako i Vašim članovima obitelji. Čast pojedincima ali nešto sumnjam da ih ima. Nego omladino fataj se pasoša i pravac u bijeli svijet tamo ako ništa makar cijene rad i ono najbolje, nema ovih političara koji ne silaze sa tv i novina. Sretno! Ipak je 21.12 kako kome!

Karl

Vidjeli oni nisu socijaldemokratije. Nakon što pod pritiskom Udruženja poslodavaca FBiH, nisu donijeli Zakon o minimalnoj plati (bez obzira na lažno obećanje V. Mijatovića : "FBiH od 1.1.2024. će imati najveću minimalnu platu regiji") donijeli su Odluku koja nije obavezna za poslodavce od isplati pomoći radnicima. Rezultat isplatit će se ljudima koji plate primaju iz budzeta FBiH, dok će pohlepni poslodavci , 99% njih ovu odluku izignorisati i radnicima u realnom sektoru isplatiti veliko ništa. Grozan potez Vlade FBiH.

BAD

PUUU M A T E R VAM J E B E M POKVARENU, DABOGDA VAM ZA LIJEKA TREBALO !!!

Tatar

A šta je sa ostalim radnicima ****li vam budzetlije ***** pokvarenu.Oni ne trebaju ni hl**** jesti

/ Najnovije