Odlične vijesti: Penzioneri u ovom dijelu BiH će dobiti jednokratnu pomoć od 100 KM

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???

Zasto samo u Tuzli???

Damu

Samo svađaju narod. Ako nesto daješ što je zajedničko onda daj svima a nemoj dijeliti ljude po nekakvim ljestvicama. Što je ugroženiji onaj ko ima 550 od onog sa 600 650 700 .... i još bez ikakve socijalne karte. Ima ih sa minimalnim penzikama ali imaju po 30 duluma zemlje ili vikendice automobile itd... Nikad pravde u ovoj državi neće biti. Isto radi i Federalna vlada prodajući damu za bubrege.

Sena

Ovo je sramno cuj tk kanton pomoc dobiva od 100km staje sa ostalim kantonima naprimjer sarajevski kanton poveli odvajati pio po kantonima to nije uredu

/ Najnovije