Odgovor na tvrdnju da Hrvatska može ukinuti Dayton: 'Pomogli bi da BiH oslobodi luđačke košulje'

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haško

***

Gost

***

neko

***

ALO

***

Ha

I BiH ima konja za trku je li miseticu koji se pravis velikim hrvatom,ali koliko se zna naplatio si svoje usluge vise od 30 miliona dolar,a ono sto se nezna ?

N

***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Srbija

Bi odmah vojno intervenisala, posto tzv ustav bosne je derogirao bilo koje pravo

Posmatrac1

***

Posmatrac1

***

Vjera islam je naj teza i naj čišća .Tu nasmiješ v

>>BOSANAC=BOŠNJAK=MUSLIMAN=ISLAMI

Vjera islam je naj teza i naj čišća .Tu nasmiješ v

Mnogi fudbaleri i veliki sportisti prelaze na islam.ZATO ŠTO JE Najčišća i najispravnija vjera u Alaha dz .š.

Guest

Hajde sta čekate postupite po savjetu stručnjaka i ponistite Daytonsku BiH.

Srbija bi pojela govno

Bi odmah vojno intervenisala, posto tzv ustav bosne je derogirao bilo koje pravo ka Srbija

Haha

Lijepe riječi su ukras!

No name no name

***

3et

SVAKA BUDALA IMA SVOJE VESELJE PA I OVAJ MISETIC

3et

>>Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao. ka Haško<BUDALO SVJETSKA, STO KOMENTARISES ONO ZA STA TI, OSNOVAC, NISI DORASTAO PAMECU.

.

Lijepe riječi su ukras!

Koel

Bi odmah vojno intervenisala, posto tzv ustav bosne je derogirao bilo koje pravo ka Srbija ahaaa ni naravno i nato sacekao na drini nista se ne brini a i islamske zemlje

SOS

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao. ka Haško curi ti pamet kroz usi, ukinuti deyton i praviti sebi drzavu kakvu hoces, sta ima pravnice, logikom ako ukines deytonski ustav, vracas se na prvobitni ustav prije koji je bio, a to je BiH.

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

ALUMINISKI LJILJAN

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

@Ha

Lijepe riječi su ukras!

Onaj

Lijepe riječi su ukras!

@Ha

Hrvata nema u Bosni. Ima samo Bosanaca Katolicke vjeroispovjesti. Ko nece da je Bosanac. Pasos u ruke i odes iz Bosne. Pa budi i Kinez. ka Posmatrac1 Narano ko u Srbiji nema Bošnjaka i Hrvata(ima Srbin Islamske i Katoličke vjeroispovjesti) a u Hrvatskoj nema Bošnjaka i Srba(ima Hrvat Islamske i Pravoslavne vjeroispovjesti)

Nick

***

KAD BUDE VAKAT DOŠ'O

Bi odmah vojno intervenisala, posto tzv ustav bosne je derogirao bilo koje pravo ka Srbija Miran!!! K nozi!!!

Srbija

***

DUDEK Krivousti Njofra

***

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Duško Dugouško

Konstitutivni narodi u BiH su stvarnost, čak i u slučaju da to nigdje ne piše, a piše. Za one koji su pismeni, naravno. Ne piše ni da je građanska, ili nedo Bog unitarna. Svašta može biti ako se 3 naroda dogovore, aništa ako bi to netko pokušao nametnuti. Pametnima je ovo kristalno jasno, a budale se neće ništa ni pitati.

Pošteno

Super! Automatski se vraća Ustav Republike Bosne iz 1991.

Max,,

***

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Gh

A sto imamo troclano predsjednistvo ako to nisu predstavnici 3 konstitutivna naroda? Zato bosnje ne lazite, da je kako vi kazete imali bi jednog predsjednika kojeg bi vi uvijek izabrali jer vas je najvise. A ova glupost: nije konstitutivan nego je konstituentan, to je isto kao da kazes: nija sija, nego je vrat, dakle prestanite lagati neuki narod, jer je konstitutivnost odredjena jos u zavnobihu, a u dejtonu je samo potvrdjena. Znaci ravnopravnost sva tri naroda i zato se prestanite igrati rijecima na koje vas upucuje cuveni demagog kurtcehajic, koji je izgubio sve jednu tuzbu protiv srbije, crne gore i hrvatske. Eto koliko je strucan.

Duško Dugouško

Još jednom: MOŽE! Može u slučaju da druga ili treća strana prekrši temeljne odredbe Mirovnog sporazuma, ili Ustava iz toga sporazuma. U tom slučaju bi upravo navedeni "drugi i treći" bili oni koji bi ukinili Daytonski mirovni sporazum. To je meni kao ne-pravniku kristalno jasno. Tada se vraća sve na "tvorničke postavke", kako vi volite reći. Dakle, držite se temelja Mirovnog sporazuma i Ustava i ne berite brigu.

Duško Dugouško

Super! Automatski se vraća Ustav Republike Bosne iz 1991. ka Pošteno Šta bi ti, na primjer, s njim napravio? Čak ni saveznika više nemate, jer ste sve svojom neodgovornošću, otjerali od sebe. Ne ti osobno, naravno. Pitanje je da li tvoj glas važi i kad glasaš, jer ste takva država.

Republikanac

Samo RBiH!

Tvrtko

Ne treba Hrvatima u Bosni entitet treba im dozvoliti da se pripoje Hrvatskoj, ali pod uslovom da se ukinu ove današnje kolonijalne granice uspostavljene na zasedanju AVNOJ. Da se Bosni vrate njene istorijske granice i da dobije izlaz na Dunav pa neka Bosna bude manja nego što je sada za onoliko koliko Hrvata ima više u Bosni od Bošnjaka i Srba u Hrvatskoj.

Asim

curi ti pamet kroz usi, ukinuti deyton i praviti sebi drzavu kakvu hoces, sta ima pravnice, logikom ako ukines deytonski ustav, vracas se na prvobitni ustav prije koji je bio, a to je BiH. ka SOS Izmedju ta dva Ustava zaboravio si da je postojao i Ustav HZ Herceg-Bosne.

Ratko

Pojeo bi ti još puno toga, Bosna kao ustavna država je nestala 1992 i nadam se da je više nikad neće ni biti kao što nije mogla ni posle 1992.

Ratko

ahaaa ni naravno i nato sacekao na drini nista se ne brini a i islamske zemlje ka Koel Kao i 1992

Nick

Pojeo bi ti još puno toga, Bosna kao ustavna država je nestala 1992 i nadam se da je više nikad neće ni biti kao što nije mogla ni posle 1992. ka Ratko Majke ti, de mi iskreno odgovori jel ti žao što si budala?

/ Najnovije