'Odgovor na svesrpski sabor': 'Krajnje je vrijeme da se Dodik uhapsi'

/ Komentari (36)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

6d6d6

Uhapsite stoku Ovo prelazi sve granice

Nbs

Hapsi mamu svoju

***

***

Apsolutno

To obični građani odavno traže,ali trojka,tužiteljstvo i sudstvo su bjedne kukavice i zabavljaju dodika ,a on im kara sve po spisku.

Miki

Ko ste vi da hapsite predsjednika Republike Srpske ?!

Gost

Ovi iz SEĆIJE 99 umislili da su nešto. A ovaj turskog imena, majko draga!

Srb iN

Mozete samo gospodinu Dodiku da pljunete pod prozor.

Bum

Snajper

Vecernji.hr

Glumac iz BiH prisjetio se ubijenog oca: '*****k mu je rekao da me baci u rijeku ili preda mami'

Gavrilo

Snajper ka Bum MOŽDA BOLJE KAŠIKARA,ODJEDNOM MNOGO KRMAKA RAZBUCANO.

Strasno

Nevjerovatno dokle ide hrpa licemjernih go Van A

Princip je Srbin

MOŽDA BOLJE KAŠIKARA,ODJEDNOM MNOGO KRMAKA RAZBUCANO. ka Gavrilo a vi po tu r ceni NEMATE MU D A za to jer vasi preci turcinu g u z i c u mesto mača poturiše

***

***

Ralle

Eto, ako ga Jahija, i ove stare senilne čikice iz tzv.kluba intelektualaca ne uhapse, ja stvarno ne znam ko bi mogao. Mogu oni samo predsjedniku *****iti.

Haha

Neko nešta duradi?! Muslimani vole svoje perfomanse

Bbb

Ko ste vi da hapsite predsjednika Republike Srpske ?! ka Miki to nije nikakva republija, vec entitet kojeg vodi nacionalisticka mafija na celu sa americkim spiunom dodikom kojeg ameri cuvaju.

AVA

NE DIRAJ GA JOŠ MALO PA ĆE RAZVALITI RS I BANKROTIRATI JE NITKO OD NJEGA NE RADI VISE PROTIV RS :):):)

***

***

Čitaj

, kad je tako kako vas turci 500 godina zisegu i jos pola evrope. ka Eeee TURCI SU TU VLADALI PREKO 500 GODINA,ALI JE BILO ZABRANJENO PREVODITI NA ISLAM KRŠČANE,A JEDAN OD RAZLOGA JE BIO.JER IH SE NIJE SMATRALO LJUDIMA.MNOGI SU PREŠLI SVOJEVOLJNO IZ UVJERENJA,A MNOGI ZBOG POVLASTICA.SVAKAKO DA SU JEDNOG DNEVNO PREVODILI NA ISLAM PA IZRAČUNAJ BILI OSTAO I JEDAN KRŠČANIN.

***

***

Ovog šumsko kako ga zovu gospodina

Je davno trebalo uhapsiti za mnoge stvari. Ali raja iz Suda sakrila prijave. Počnite više. Prvo on pa onda sva stara im raja sa svih strana

***

***

Krajnje je vrijeme da unitaristi shvate da nemere

fosna obastat. Ajmo razdruzivanje!

Sarajevo bih

JASTA NEGO HAPSIT POMAHNITALOG LAKTASKOG VEPRA,GENOCIDASA I PRAVAC PIONIRSKA DOLINA I ZOO VRT,DA DJECA VIDE STA JE KRMCINA PRAVA U ORIGINALU.

Gost

Dva bosanca 🤮

Jahja Muhasilović

glava s uskršnjih ostrva br. 2. lažni profa lažnog faksa. tipično za po tu rčeni ološ.

user1716752827

Mozete dodiku samo *****iti ***** komplet bih *****acija😂😂🖕

Bog

***

Brzi

***

Miki

***

***

***

Derim

***

Derim

Lijepe riječi su ukras!

Derim

***

***

****

***

***

/ Najnovije