Odgovor iz Njemačke za Milanovića: Objasnit ćemo ti da je Bosna nezavisna država

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

ČUJ NASLOVA STIGAO ODGOVOR IZ NJEM.MILANOVIĆU.HAHA TO NOVINAR KOBIVA NAPISAO DA JE MILANOVIĆ DOBIO PO PRSTIMA OD NEKE ANONIMNE PARLAMENTARKE IZ EU.PA SVAKA ZEMLJA ČLANICA EU IMA SVOJE PARLAMENTARCE U BRISELU.OVO JE GLUPOST DA JEDNA PARLAMENTARKA DRŽI LEKCIJU JEDNOM PREDSJEDNIKU DRŽAVE ČLANICE ISTE TE EU.ALI BOŠNJE SE PORSDUJU EVO I NAS NEKO PODRŽAVA I VOLI.

@pamzer

ČUJ NASLOVA STIGAO ODGOVOR IZ NJEM.MILANOVIĆU.HAHA TO NOVINAR KOBIVA NAPISAO DA JE MILANOVIĆ DOBIO PO PRSTIMA OD NEKE ANONIMNE PARLAMENTARKE IZ EU.PA SVAKA ZEMLJA ČLANICA EU IMA SVOJE PARLAMENTARCE U BRISELU.OVO JE GLUPOST DA JEDNA PARLAMENTARKA DRŽI LEKCIJU JEDNOM PREDSJEDNIKU DRŽAVE ČLANICE ISTE TE EU.ALI BOŠNJE SE PORSDUJU EVO I NAS NEKO PODRŽAVA I VOLI. ka Panzer Nije to predsjednik, to je idiot..

Kakav šamar retardu! On je velika sramota za hrvatski narod!

.

@Panzer

Smradu jedan za predpostaviti je na osnovu tvojih nebuloznih komentara da tebe nevoli ni tvoja rodjena majka!

Gost

Bubuljicava svinja!

Zoki

zna,kako da jede G bez zlice.

Mile

A šta očekivati od zelenih, nego da budu za zelene..

Nikolica s prikolicom

Naekirala je g. Milanovića, neće moći odspavati poslije ručka. :))

Nikolica s prikolicom

Koji je sljedeći skeč?

je li to milanovic ili alek baldvin

lice puno

Gost

Gospoja Viola, ovo je BOSNA i HERCEGOVINA! Nauci barem ime zemlje za 'koju se navodno zauzimas'.

Odgovor

Ruska krtica kodnog naziva štakor,a poznata kao zoran milanovic(uvijek malim slobima) je dobio odgovor i sto mu je činiti sada; poći u rodni kraj svoga oca inace udbinog ubojice i mukte se dobro napiti i zapjevati

nasvasta

Do ovog je dovela bezmuda kriminalno nepotistićka politika SDA ASDA SBB .

!

Danke Dojčland!

Gost

Prvo: BOSNA nije država nego dio tzv. Bosne i Hercegovine. Drugo: Bosna i Hercegovina nije, uopće, država nego protektorat ili kolonija koja ima guvernera (visokog predstavnika) i treće izvedeno iz prvog i drugog: BiH nije neovisna.

IS

Bosna je teroristicka država

Mima

Milanovicu go*naru jedan sto dalje šape od BiH mogao bi popu*iti kubu

Mamadu mktar mbo

Pa kad je nezavisna neka bude nezavisna u donošenju odluka. Kako je nezavisna kad ključne odluke donose stranci. U nezavisnoj državi ? Ne razumijem nista.

probisvit

To Milanovic zaustavlja izbore poput Komsica kad je zaustavljao most. Samo ce bit razlika sto Milanoviceva rijec ima tezinu vecu od Bascarsiskog hapca

Mehmed Omeragić

Ovaj je kreten na svim kretenima, pa gdje mu je karakter, on zaboravlja da je on državnik jedne suverene zemlje, članice EU i NATO-a, u opšte mi nije jasna njegova retorika, ima ona kršćanska: "Oprosti mu Bože, ne zna što radi"

Cosmopolitski

Ma naravno, nek se zna da je nezavisna BiH poligon za pljačku i pendrečenje samo naših, Schmidta i Schilinga.

F 117a nisko pada

Ee Milanoviću pokazat će tebi legitimni graDzanski predstavnik rvata Željo seljo Komšič, zeljeni ljiljan!

/ Najnovije