Odgovor Admiru Katici: Općinski sud Sarajevo o tvrdnjama da "koče" privremeno oduzimanje vozila

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

katica

Ako sam dobro shvatio odgovor suda, policija ima pravo da oduzima vozilo...Gospodine Katica, kao gradjanin ocekujem vase objasnjenje...

Bb

Ma ovi novi partizani misle da se može kao nekad -Tito naredio.

Čuj to

Koliko ja skontah ne treba oduzeti vozilo nego predmet..nije *** nego se neko ***, nako narodski

Sa

Ako smanje ograničenje sa 60 na 50, znaci li to da ovi sto voze 120 će smanjiti na 110?

333

I sada....."nije u nasoj nadleznosti", "kriv je onaj drugi", "agencija jhfsuhrwčoi se time bavi", "mi provi put cujemo", "i mi stalno zovemo tuzioca, ali nam se ne javlja" (i to mi je jednom policija rekla). A da mi vas listom skinemo sa budzeta? Mislim, ocigledno je da nemate pojma sta treba da radite, pa samim tim nista i ne radite (osim mimo procedura i preko stele).

/ Najnovije