Odbornica iz Srebrenice pisala Christianu Schmidtu: "Više od 3.000 Srbijanaca..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

monsinjor

Ja kao monsinjor ocekujem da se g. Schmidt pobrine i za Hrvate u republici s

Martić

Je li sada ovo neka nova moda da se VP piše i ako imaš neki privatni problem? I ja ću mu pisati jer mi je slabo rodio kukuruz pa mi svinje neće imati hrane. Neka mi pomogne na neki način.

Gost

Ova hanuma se žali da u institucijama RS-a rade ljudi koji se samo na papiru, kako kaže, DEKLARIŠU kao Bošnjaci. Zna li ona za "Hrvate" iz Goražda čudnih imena i prezimena ili šta misli o Komšiću i njegovom DEKLARISANJU kako mu kada odgovara.

Katy

Cuj odbornica???

Guest

Guest @Gost Nije mi jasno zasto ste svi napali na Predsjedavajuceg Predsjednistva gospodina Komsica. Cak i Smidth pogresno napucan daje neke izjave koje se kose sa zakonom .I kako moze on donijeti odluku koliko jedan kandidat moze imati mandata u Predsjednistvu BiH. Pa dobro se sjecam evo zivog primjera koliko je mandat Kancelarki Merkel? Sto bi u BiH jedan trecerazredni rukovodeci poljoprivrednik hvatao se istog da svom prijatelju zna se po cemu udovolji zakon,a gradjanima FBiH stavio trake na ruke ili kutije od glasanja obiljezio. Dobro je rekao gospodin Dodik neka se on vrati kuci,a mi cemo se sami dogovoriti. Jer uvijek svi stranci kad dodju drze ruku nekome pa zato i nema boljitka.

Mostar

Ja kukljavine. Proslo vam je to vrijeme kad ste strance uzimali na suosjecanje. Danas vas prepoznaju kao licemjere, koji gaze dogovore, glume europejce, a sanjaju Tursku i Erdogana, koji su fini a napune ISIL u prosjeku vise od ikoga, koji lazu da tzv ABiH nije cinila zlocine i protjerivala.....Uglavnom svakom se vise riga od vas!

Ka@Mostat

Kaf si tolko pametan pa znas sve sto ne krenete ljigavci pa da dovtsimo ono sto su Hvo i Hv poceli pa da vidimo dje ce ko.

Bljak

Ova zamotana spodoba se javlja!? Ko joj je napisao pismo, jer je vjerovatno nepismena!?

Borisav

Eto kako je pisala ova "moralna vertikala" koja prije nekoliko dana pogazila dijete i pobjegla sa lica mjesta. Običan ološ od žene i klasična bošnjačka plačipička.

/ Najnovije