Odbijen Nešićev prijedlog o Izetbegoviću: "BiH je zaista nemoguća država"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

..istina..

Famelija čaušesku pardon izetbegovic i njihovi podanici su bosnjacki narod toliko osiromasili da smo naj jadniji narod na zemlji.socijalni sistem uopste ne postoji,ako postoji postoji zbog bogati,pravni sistem vazi samo za sirotinju i ugnjetavanje iste.biro rada je kasa za bogate.merhamet se daje samo podobnim,donirane hurme iz saudihske arabije prodaju se po trgovinama 1,90km.a vrlo smo blizu da ostanemo i bez drzave zahvaljujuci sda agama i begovima.na kraju cemo u srcu evrope zavrsiti ko kurdi,bez drzave,bez pravde,bez buducnosti.

miki

Pa valjda je cijelom svijetu jasno da su djela bosanskih Srba provedena u agresiji na BiH kada su se sramno stavili na stranu bg. agresora i zapucali na svoju domovinu i pretke svoje, i pri tome počinili etničko čišćenje, teške ratne zločine i genocid nad nesrbima a tako vjerno opisana u haškim presudama na osnovu miliona stranica svjedočanstava, jedini mjerodavni da opišu njihov karakter.

Miki kikieriki

ako grade buducnost na genocidu, onda su bosnjaci stvarno u problemu

Jole

E cuj nece vise ucestvovati u radu parlamenta BiH??!!pa onda nemoj ni platu uzimati i mirna Bosna

Opet ovaj cetnik "istina"=vb....

Famelija čaušesku pardon izetbegovic i njihovi podanici su bosnjacki narod toliko osiromasili da smo naj jadniji narod na zemlji.socijalni sistem uopste ne postoji,ako postoji postoji zbog bogati,pravni sistem vazi samo za sirotinju i ugnjetavanje iste.biro rada je kasa za bogate.merhamet se daje samo podobnim,donirane hurme iz saudihske arabije prodaju se po trgovinama 1,90km.a vrlo smo blizu da ostanemo i bez drzave zahvaljujuci sda agama i begovima.na kraju cemo u srcu evrope zavrsiti ko kurdi,bez drzave,bez pravde,bez buducnosti. ka ..istina.. FamElija kazes??!!!

..istina..

Famelija čaušesku pardon izetbegovic i njihovi podanici su bosnjacki narod toliko osiromasili da smo naj jadniji narod na zemlji.socijalni sistem uopste ne postoji,ako postoji postoji zbog bogati,pravni sistem vazi samo za sirotinju i ugnjetavanje iste.biro rada je kasa za bogate.merhamet se daje samo podobnim,donirane hurme iz saudihske arabije prodaju se po trgovinama 1,90km.a vrlo smo blizu da ostanemo i bez drzave zahvaljujuci sda agama i begovima.na kraju cemo u srcu evrope zavrsiti ko kurdi,bez drzave,bez pravde,bez buducnosti. ka ..istina.. FamElija kazes??!!! ka Opet ovaj cetnik "istina"=vb....<<bjezi s portala sda sendvicaru,krezava spodobo,ja sam za tebe velicina kao covjek,kakvu nemozes zamislit.Nisam cetnik Musliman sam,dem borac a i dolazim iz stradale famelije.za razliku od vas sda podrumasa.

Koel

Ne znam ninko si ti anonimusu milokradu tamo pa palamudi ovdje neces niti mozes a sto nwces ucestvovati platu ostavi i razguli nebitan si lik i Bake je upravu svi ste iati nema razlike

/ Najnovije