Od četvrtka u FBiH struja skuplja za 10 posto: Računi veći za čak 10 KM

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Malo li je

Samo nek ne puca.....svasta mi mozemo trpit i podnosit!

Ava

Sada će pisdunovic Nermin i Bosancima Mijatovic optužiti Komsica i Bakira za to :):):)

Namidak

NOVALICU VRATII SEEEEE

Evo da javim

70 kvadrata fasada 10 cm dodatno na 60 cm zida stolarija 3 slojno staklo low e itd... Klima se nije gasila na 24 i ne gasi se, 4 clana porodice - 67 KM sa tv pretplati i pdv.. znaci poskupit ce mi 5 KM...

DDTMk3WW

Matr vm ebmo!!!

2,5 =7 KM

Ne znam kako je to Sanel B. sracunao da će po računu biti oko 2,5 KM . povećanje. Ako prosječan račun tri člana bez povećanja iznosi minimalno 70 KM. onda će račun biti uvečan za 7 KM. Zimi još više to će iznositi minimalno 15 KM po računu.

Tuner

Cak 10 maraka. Nepismeni valjda zavisi koliko je ko potrosio.

Ne pijem dok Paja vozi

Ova vijest me ne zanima. Kuham na drva a telefon napunim kod zadruge. Imam fenjer kad idem napolje u WC. Samo nek je nama Mileta. Svima fino.

/ Najnovije