Obustavljena istraga protiv Mije Brajkovića za izvlačenje novca iz Aluminija

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grunf

Sega jelde..

@

Koja Ba Istraga.!??

Sokol

Pojeo vuk magarca. Aluminij završen. Poklonjen i riješen. . Što je neko prije krao nema veze.

nasvasta

Bravo SDA sirotinji bošnjaćkoj ste nalatili svaki wat a neprijateljima halalili vi ste rak rana bošnjaka.

Jucer mu u Mostaru prvi javio Bakir! Uhvatio mustuluk!

.

Nikolica s prikolicom

Mnogima je u BiH je osiguravao kakve takve mirovine, plaće u školstvu, zdravstvu, policiji itd. Sad uživa u zasluženoj mirovini, plus što na dnevnoj bazi i dalje prati Aluminij. Zasigurno i dalje pomže svojoj firmi, koju je iz ruševina podigao na noge. Ima veze sa svim velikim svjetskim kupcima aluminijskih proizvoda. Veseli se ponovnom rastu Aluminija, usprkos svim podmetanjima kroz koja je firma prošla. Ko zna zna. :))

Guest

Guest Pa USA ima sva dokumenta za ortodoksnog kamenjarskog krivoustog cigosa lopova. Kod njih nisu dokumenti se izgubili od suda do suda. Tako i ovaj starkelja lopov treba biti svjestan da se i za njega imaju dokumenti za lopovluk bez obzira krepo ili ne oduzece mu se imovina.

Guest

Guest @ Nikolica sa prikolicom Zna zna sve USA garantujem.

Gost

Nesvasta i daljev verujes u muslinaskom djeda mraza.....pogledaj oko sebe i tko ti je komsija i je li ti neki takozvani bosnjacki politicar ili obicni hrvat ...srbin...ili musliman....Ako ne shbatqs politiku vrati s3 u kameno doba jer tamo nije bilo aluminija...Tko je jaci taj tanaci macolom

/ Najnovije