Obustava saobraćaja u subotu u Sarajevu: Delegacije iz RS-a dolaze u bivšu Dobrovoljačku

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milutin Kukanjac

“Pošto se mnogo manipulisalo, lagalo, izmišljalo o tome kol’ko je stradalo u Dobrovoljačkoj ulici, vrijeme je jednom da se kaže tačno, a to mogu samo ja. U toj Dobrovoljačkoj ulici oni su napali sanitetsko jedno vozilo i poginuo je jedan vojnik, Tomović Zdravko iz Han Pijeska. Tri pukovnika: Sokić Miro, Radulović dr. Budimir i Mihailović Boško. Jedan potpukovnik, Jovanić Boško i jedna žena, muslimanka Šuko Nurmela… Znači, šest osoba je stradalo od 261."

6r6ruf

Prošla vlast ovo nije dozvolila. Građani Sarajeva ne žele ovo. Zašto se ovo dozvoljava???

RRF MZU

>>Prošla vlast ovo nije dozvolila. Građani Sarajeva ne žele ovo. Zašto se ovo dozvoljava??? ka 6r6ruf<< . Jednostavan odgovor: Konaković, namazani ljigavi zlikovac potekao iz zlikovačke sekte sda želi Dodiku dati odstupnicu i obezbjediti mu još koji mjesec vladavine prije nego pobjegne, očekujući da će ovdje ispasti neredi, što sigurno i hoće.

Nedopustivo

Koja kre Ten ska manipulacija

IVA

POSLIJE S.ANJA I PROVOKACIJA ISPRED SUDA SADA NOVA PROVOKACIJA! UZ BLAGOSLOV TROJKE I NJIHOVE VLADE I POLICIJE U KANTONU SARAJEVO!

živili srbi, dole islamisti!

živili srbi, dole islamisti!

PUŠITE GA I SRBI I ISLAMISTI

živili srbi, dole islamisti! ka živili srbi, dole islamisti! . Živili? Eki?

Nego kakva ti je loza imas li rasne ženske čeljadi

živili srbi, dole islamisti! ka živili srbi, dole islamisti!

333

Srpski nacionalizam je dijagnoza.

Gosto

ka Nego kakva ti je loza imas li rasne ženske čeljadi Ama J E B E M ja tebi i žensku i mušku čeljad, djecu, pretke i pokolenja seljoberu s internet komentara. Kosti ti svih krepanih J E B E M i P O S E R E M ti se na grobove roditelja i svih u familiji smrdo seljački onaj!

Joj sto volim vlahinje

Ama J E B E M ja tebi i žensku i mušku čeljad, djecu, pretke i pokolenja seljoberu s internet komentara. Kosti ti svih krepanih J E B E M i P O S E R E M ti se na grobove roditelja i svih u familiji smrdo seljački onaj! ka Gosto jahat. Nego haj da te usrećim ljudskim genima pa da hojnamo kad se rodi Bošnjak!!!

hahahaah samo u rogove tebra hahah

ka Nego kakva ti je loza imas li rasne ženske čeljadi

Ne pijem dok Paja vozi

Opet su u akciji dijaspore patriote(domoljubi) na socijali i prosipaju mržnju

SmrtFašizmuiSsvetu

Hoće li ih predvoditi onaj Karadžićev svjedok i bia doušnik, terorist i ivica u pokušaju goraplija stevandić

/ Najnovije