Upozorenja pred sutrašnje izbore: Obučavano 100 aktivista za "bugarski voz"

2
Radiosarajevo.ba
Upozorenja pred sutrašnje izbore: Obučavano 100 aktivista za "bugarski voz"
Foto: Prtscr/rtvbn / Bijeljina

"Građani svoje povjerenje na izborima trebaju dati ljudima koji su u svom političkom radu pokazali dosljednost i koji nisu iznevjerili svoje glasače", poručio je u Bijeljini Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Šarović je rekao da je uvjeren u pobjedu Ljubiše Petrovića, kandidata SDS-PDP za gradonačelnika Bijeljine.

"Riječ je o mladom perspektivnom kadru SDS za kojeg vjerujem da će uspješno voditi Bijeljinu u naredne četiri godine. Isto tako vjerujem u odlične rezultate odborničke liste SDS o ovo gradu“, rekao je Šarović.

Predsjednik SDS je ovom prilikom pozvao članove SDS i građane da se odupru mogućim prevarama koje se nagovještavaju za lokalne izbore.

"Jučer je, po našim informacijama, ovdje u Bijeljini održan seminar na kome je bilo preko 100 aktivista jedne političke organizacije koji su obučavani kakao da putem ‘bugarskog voza' promjene izbornu volju u Banjoj Luci, Bijeljini i Trebinju“, upozorio je Šarović.

Ljubiša Petrović, kandidat SDS - PDP za gradonačelnika Bijeljine, je poručio da će on i SDS prema svakom stanovniku ovog grada voditi društveno odgovornu politiku i da će se truditi da eliminiše nejednakosti koje sada postoje.

Skup u Bijeljini - undefined

Foto: Prtscr/rtvbn: Skup u Bijeljini

"Roditeljima čija djeca pohađaju privatne vrtiće ćemo omogućiti subvencije, kako oni ne bi bili u nepovoljnijem položaju u odnosu na roditelja čija djeca idu u državne vrtiće. Podsticaje za poljoprivredu dijelićemo na otvoren i transparentan način putem javnog konkursa", naveo je Petrović.

On je istakao da će Gradska uprava subvencionisati nova radna mjesta i da će roditelji dobijati subvencije za prvorođeno, drugorođeno i trećerođeno dijete.

Petrović je poručio da su on i njegov tim pripremio mjere koje će vratiti dostojanstvo penzionera i da će voditi društveno odgovornu politiku prema boračkoj populaciji, prenosi rtvbn.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije