Obrušio se Milorad Dodik na SAD: "Očekujem još samo da me Amerikanci ubiju"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cesare

MRŠ!

Lee Harvey Oswald

E jako si ti bitan Amerikancima da tebe eto ubiju ...... ljaljane ...

Vasilije K.

Milorade sine..... ma dođi ti meni ..... dođi dođi dođi dođi .....samo doooođiii ............ ljubi tebe tvoj Čika Vaso....znaš ti kako...

Habuhabuhabu

Tebe će prije da ubije neko iz tvog plemena. Kad se taj isti napije tj. otrijezni. Može biti i neka heroina.

Guest

Meni ipak liči da je 8vo tresla se gora rodio se miš... ako nekog z og korupcije stave na crnu listu i sankcije uvedu to je znak da ga državno tužilaštvo BiH treba procesuirati. S obzirom ko je glavni tužilac i ko je direktor SIPAe jasno je da do toga neće doći.

bhbhkjkhj

A nasmejalo me kada spazih da brišeš komentare i nešto kao prekrajaš ne bi li ispao manji papak ;)

Guest

majmun na sve načine hoce da isprovocira novi rat na ovim prostorima...ja licno bih volio da se opet zarat i da zavrsimo ovo sranje od drzave....ili mi ili četnici

Sae

JA BUDALE U VECERI RANE...

hhjhjk

Većina nas verujem nije zainteresovana ali dobro je znati za vašu spremnost da pristupite tom zadatku. Na kraju ako ćemo pošteno a u širem kontekstu, šta vam drugo i preostaje ;)

Otac Vasilije

Milorade sine..... ma dođi ti meni ..... dođi dođi dođi dođi ....

Koga si pitAO

da gugućeš?

Amerika zemlja velika

Nemaju oni nista protiv naroda,nego protiv lopova koji kradu od naroda.Nemoj se lopove kriti iza naroda.

N

Zasto uplices ostale pravoslavce u svoje kriminalne radnje? Tebi su sankcije nametnute a ne pravoslavnom narodu. I treba te eliminisati, ksd si jedan id glavnih remetlicakih faktora u bih.

ŠEFIK ĐAFEROVIČ

Koliko vidim niko ti nije čestitao sankcije.ja ti od srca cestitam sankcije dobri srpski lopove,pardon covjece.

Kija

DODIK BOSNA I HERCEGOVINA NIJE VELIKA NEVOLJA ....TI SI PRVI U LANCU NEVOLJA ZA OVU NAPACENU ZEMLJU I NJENE GRADANE

Guest

Guest Ovaj nije sav svoj. On se jado obrusio na USA. Valjali su mu kad je dobio pola BiH entitet,a sad ne valjaju skupo ce ga kostati uvjericete se.

hrkljus

Dobro je Dodo, to su Vuciceve fore!

Aman

Samo laj keru seljački dolaze lovci da te deparatiziraju

E toliko bas, nisi interesantan!

.

Ti ces riknuti od rakije!

.

/ Najnovije