Objavljujen nacrt Rezolucije Bundestaga: Cilj Dodika i Čovića je uništiti BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Opet nam spremaju rat...mamu im

Joso

Amen

Objektivan i nepristran

Ah, tendencioznih tzv. "novina", boze sacuvaj... Ova dva kao razjedinjuju BiH (gledaj samo tendenciozne slicice na naslovu), ali muslimanskofundamentalisticka politika je ujedinjuje HAHAHA? Isto ovo su mislili Srbi za Jugu 1991. Rezultat je poznat. Jedino sto stoji je da su SVI odreda lopine, a za narod nemaju ni koliko je crno pod noktom. Dok god svi ne zbacimo SVE ove lopove s vlasti, svako svoje, dotle cemo patit.

Black

Konacno!!

Henokoj

Objavljujen haha novinara i govana ka 071 To namjerno rade da ljudi pišu komentare i smiju se. Stari fazon da privuku čitaoce. Šalim se, pa 80 % novinara je nepismeno. Oni iskusni rade za neke jače kuće a onda nađu srednjoškolce koji im ovo rade za dvije stoje mjesečno na času fizike.

Dragan i Milorad biografija

Što bi rekli : ,,Dobro jutro Kolumbo". Tek sad skontali.

Pravoslavni

3. Entitet je neminovnost

N

Vidi svijet sve sta fasisti rade ali ne bendaju. Ali dobro je da su oznaceni kao fasiati hdz i snsd

Ljuta Krajina sila nebeska

Dok je Tekbira, Mjeseca i zvijezdi na nebu neće te je poraziti! Niti politički niti vojno! Safovi su nam jači nego bilo sta vaše...

Ivan

A cilj muslimana je dzamahirija, prema tomejedino rjesenje je razlaz

Tuner

Nikada vise nece moci ni pokusati.

Bosanac

Ja ne znam postoji li još i jedna država na svijetu u kojoj pola stanovništva koje živi na tri četvrtine njene teritorije je ne želi kao svoju državu? Očekujem od Njemačke da u narednom periodu pripoji Sjevernoj Makedoniji Egejsku Makedoniju koja je sada u sastavu Grčke i Pirinsku Makedoniju koja je sada u sastavu Bugarske, bez obzira što tu žive Grci i Bugari a ne Makedonci jer to se zove sve Makedonija i nije u redu da bude podijeljena! ka Dvostruki aršini rvati i srbende su naselili pogranicne djelove Bosne sad bi je djelili e necete majke vam kurve mrs u Smrdiju i Rvatsku odakle ste okupirali Bosnu

/ Najnovije