Objavljeni tajni njemački dokumenti: Tuđman je 1991. htio sa Srbijom podijeliti BiH

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Poznato

To i vrapci znaju,a sada to isto pokusava stakor milanovic koristeci covica i dodika koji su mu veza sa vucicem,a on zasad izbjegava direktne susrete sa ****oustim.

e to je baš novost

Mi smo sve vrijeme, ove 32 godine mislili da je eto, drugačije. I da naši i zapadni i istočni susjedi jedino žele da pobiju sve Bosance, Bošnjake, muslimane, kako god, sve ljude koji su za Bosnu i koji vole Bosnu .... ovo nam je baš novost ....

071

I šta to sad znači? Šta se postiglo? Još uvijek, kao i prije 30 godina Srbija i Hrvatska vide svoj prosperitet samo i jedino u uništavanju Bosne, koja je kao država postojala mnogo prije i jedne i druge. Jedina im je sreća i ambicija poubijati sve koji vole Bosnu, valjda misle da će tako bolje živjeti. Onda se izruguju Bosni što je ovakva kakva jeste, a ruše je i ubijaju desetljećima i jedni i drugi. Izruguju se mrtvima koje su oni poubijali i upiru prstom u sve što su oni naprivili drugačijim. I onda, smiješne li tragikomedije, osuđuju ljude u Bosni koji ih mrze?!? Kao, što eto, ne legnete da vas poubijamo brate, šta se branite??!! Pa zar ne vidite da je dobro za vas da vas poubijamo, jelde?

Guest

Znali smo ovo i bez famoznog dokumenta..

hahahahahahahaha

***

hahahahahahahaha

***

hahahahahahahaha

***

aleksa6602

*** Naslov glasi: Tuđman je 1991. htio sa Srbijom podijeliti BiH! A kad pročitate tekst, Srbija se ne pominje ni jednom rečju, kompletan tekst je o Tuđmanu. Ali je bitno sejati mržnju u najboljem stilu tzv. novinara i profesora, vašeg ljubimca Bursaća!

Bosanac

Crko si Bosne podjelio nisi

Der

ONO STO NIJE MOGAO TUDZMAN, SADA BI MILANOVIC, A I PLENKOVIC. E NECE NIKAD, NIKAD MOCI...

DUDEK Krivousti Njofra

***

Ovo je inace vrhunski novinarski profesionalizam:

¨Stoga je presmiješno danas slušati, primjerice, predsjednika RH Zorana Milanovića¨...................; ***

¨TUDZMAN¨ xi, xi, xi.... :))

ONO STO NIJE MOGAO TUDZMAN, SADA BI MILANOVIC, A I PLENKOVIC. E NECE NIKAD, NIKAD MOCI... ka Der

Divi bazu

Ocita deformacija od fratarskog kurtza iz doba formiranja stalnih zuba.

Koki

Mi smo sve vrijeme, ove 32 godine mislili da je eto, drugačije. I da naši i zapadni i istočni susjedi jedino žele da pobiju sve Bosance, Bošnjake, muslimane, kako god, sve ljude koji su za Bosnu i koji vole Bosnu .... ovo nam je baš novost .... ka e to je baš novost

Most

A treba procitati i sta mu kaze zapovjednik cetvrte gardijske nakon pokusaja proboja na avijaticarskom mostu u mostaru. Podrucje vinarije. Da skratim “to nam je bio najgori dan u cijelom ratu”. Pricam o HVu, ne HVOu. Covjek priznao gdje su bili

Mario

Trć b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem.

Gh

A svabe kao bile silno zabrinute za bih. Mamu vam nacisticku, pa vi ste i razvalili yugu i izazvali rat podsticanjem slovenije i hrvatske na secesiju, jer je vama to najvise odgovaralo, da dobijete jeftinu a kvalitetnu radnu snagu. Da ne govorim da ste se time svetili yugi sto vas je ista porazila u 2.svjetskom ratu. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

/ Najnovije