Objavljena pravila i uslovi kupovine turističkih vaučera u FBiH: Ovo su svi detalji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Al8ja

Ovo se zove seljacko lukavstvo. Zamanta ti se dok procitas.Svi se ugradili,hoteli unaprijed digli cijene , elitna fukara vec rezervisala samo cekaju kupon. Svi sretni a ne zna se ko je koga zahebao.

Tuner

Ko sisa booking. Namjestanje posla za neke trgovinske portale. I cudilo me

Tuner

>>Ovo se zove seljacko lukavstvo. Zamanta ti se dok procitas.Svi se ugradili,hoteli unaprijed digli cijene , elitna fukara vec rezervisala samo cekaju kupon. Svi sretni a ne zna se ko je koga zahebao. ka Al8ja<< A zna se. Pare od poreza svi koji ne placaju poreze razdijelili sebi. Plus portali za prodaju.

Tuner

Ubrajaju li se i bazeni po hercegovini koji ne prijavljuju ni jednu noc koristenja kako ne bi platili fening. Zna se svaki gdje je svaki izlistan na olx.

Puco

Najveća glupost trošenja buđžetskog novca od 96-te na ovamo. Diskriminacija po svim osnovama, bačena kost među sirorinju i ugostitelje. Ovdje će opet profitirati samo oni koji se ,,snađu" mada su ova dva miliona ,,ništa" za potporu turizmu. Bolje bi bilo da su te novce uložili za izgradnju novih izletišta ili popravku starih.

Jole

Prvo su nabacili sto i jedno pravilo da ti se zamanta citajuci i pokusavajuci a drugo taman ce se moci tamo oko septembra moci koristiti..jer garant ce biti te pao sistem te nema vas na listi po mjestu prebivalista itd itd...nasa posla...pisi propalo

Almir

**** vas vaucer, pola sata citam uslove i nista nisam razumio Ili Sam ja glup ili vi nesto muljate Ovo je nerazumljivo

Almir

I jos jedno pitanje Tim ljudima koji dazu te pogodnosti tj vaucere Ima li neko ,sa kim bih mogao dogovoriti tako nesto, ali oci u oci ,i ruka ruci ,da znam koga poslije moram opet "vidjeti"

user1659948640

Kako se prijaviti za vaucer federacije Bosne i hercegovine

/ Najnovije