Objavljena lista vojno najjačih zemalja: BiH 123. od ukupno 142 zemlje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gazija

Sda psi su u svemu od nas napravili bijedu,tako i u vojsci.zato ce tim psima i famelijama puknut preko leđa ovo zlo koje prave narodu.

N

Nasi mazlumi se zabavili o sebi i gdje ce koji tender ukrasti i namjestiti

ZAHVALJUJUCI

ARMIJI BIH!

Ta ce tekbiristi...

.........

Ja kao Hrvat za inat glasam za SDA predstavnika...

Sda psi su u svemu od nas napravili bijedu,tako i u vojsci.zato ce tim psima i famelijama puknut preko leđa ovo zlo koje prave narodu. ka Gazija .............u predsjednistvu samo da se osvetim muslimanima stooni meni glasaju za Komsopsa. I ovim pozivam sve Hrvate BiH da cine isto. Ovo je dosta efikasan nacin za kontrapritisak, a bezbolan. Nametnuti nam je da oboje glasujemo za oboje, pa hajd eto, kad se mora, onda za SDA, nju izgleda (vise) ne vole muslimani....

BiH 123., Andorra 124, Malta 125. i bujrum nastavi

................

Haha

Dobro, da se ne lažemo. Od tog pomalo nesretnog 123 mjesta, muslimanima pripada samo 1/3 te katastrofe. Dakle, kad bi gledali samo muslimanski firepower, ummet bi bio i niže.

Чеми

***

/ Najnovije