Objavljena lista 100 najboljih kuhinja na svijetu: Evo na kojem mjestu se nalazi BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Čuj, Hrvatska i Srbija, pa ne znaju ni burek, ni ćevape napraviti, a janjetina im ne vrijedi ničemu. O kljukuši ne bi ni da trošim riječi.

Katil

Bosnje stvarno misle da je komadic fasirane furde i ostatak Turskih zalogaja zvani cevap nekome zabremedet u svijetu,smijesni ste.

Čuuj pica

Pa onda ona stvarno ne znaju šta je dobra kuhinja .Pića ko prvi put il drugi put proba izgleda ukusno a kad je više puta uzmeš ona je stvarno otužna teška hrana bljutav gnjetava.Fuuuj.Al et bosanska skoro predzadnje a gdje će bolja hrana od ćevapa sarme bureka sa mesom pa širom .Kad u Italiji kažeš nekom odakle si on odmah se oblikuje i kaže ćecapćić.Koliko je ti dobro.Al hajdi to je muslimanska kuhinja bez svinjskog mesa pa zbog toga

Čuj krme

Bosnje stvarno misle da je komadic fasirane furde i ostatak Turskih zalogaja zvani cevap nekome zabremedet u svijetu,smijesni ste. ka Katil Kad spomenem bilo kome odakle sam svako onaj ko je bio u Bosni sa apetitom počne da se oblikuje i spominje ćevapćići burek kljukušu a niko mi ne reće za pljeskavice il hamburger jer nije im interesantno.Imaju srbi koji otvorili svoje restorane ćevapu i lepinje i ostala balkanska jela dolaze i stranci al samo za ćevaoe ne hamburgere il vaše pečenje.jer je užasno neukusno i nepečeno kako treba

Elliot

Kvalitet naših prehrambenih namirnica, kao i proizvoda od njih je daleko veći nego sto to pokazuje ova lista. Međutim, fora je u tome sto je pušteno i dopušteno svima i svakome da se bavi gastronomijom, bez ikakve kategorizacije i standardizacije, da nije toga, vjerujem da bismo hladno bili u top 5/6.

Marko

Inače se ćevapčići, sarma, sir, burek prave samo u Bosni, jel??

Rajvosa

Ma gdje ce pizza sa sjeckanim burekom ili Čevapima nemoze se ni porediti talijanska kuhinja sa Bosanskom..

/ Najnovije