Objavljen spisak: Pročitajte ko je sve dobio posao u državnoj službi

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen spisak: Pročitajte ko je sve dobio posao u državnoj službi
Foto: RSA / Zgrada institucija Bosne i Hercegovine

U službenom glasniku BiH objavljen je pregled postavljenih državnih službenika po javnim oglasima za novembar 2020. godine. 

Pregled pogledajte u nastavku:  

Sanja Mandić postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za razvoj sistema interne revizije u Odsjeku za razvoj sistema interne revizije u institucijama BiH, Centralna harmonizacijska jedinica Ministarstva finansija i trezora BiH, počev od 18.11.2020. godine.

Delajda Kurić Hodžić, postavlja se na radno mjesto vaspitač-stručni savjetnik – Zavod za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, Ministarstvo pravde BiH, počev od 05.11.2020. godine.

Emir Halilović, postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za javne nabavke – Zavod za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, Ministarstvo pravde BiH, počev od 05.11.2020. godine.

Cecilija Krešić postavlja se na radno mjesto stručni saradnik-carinski inspektor u Odsjeku za carinske poslove, Carinska ispostava Mostar, RC Mostar, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 16.11.2020. godine.

Jukić Josipa Dragana postavlja se na radno mjesto stručni saradnik-carinski inspektor u Odsjeku za carinske poslove, Carinska ispostava Grude, RC Mostar, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 16.11.2020. godine.

Branimirka Jeftić postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za poresko-upravni postupak u Središnjem uredu Uprave, Odjeljenje za pravne poslove, Odsjek za poresko-upravni postupak, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 16.11.2020. godine.

Damir Glavinić postavlja se na radno mjesto stručni saradnik-carinski inspektor u Odsjeku za carinske poslove, Carinska ispostava Neum, RC Mostar, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 16.11.2020. godine.

Selma Mahić postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za poresko-upravni postupak u Središnjem uredu Uprave, Odjeljenje za pravne poslove, Odsjek za poresko-upravni postupak, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 16.11.2020. godine.

Valentina Marić postavlja se na radno mjesto stručni saradnik-carinski inspektor u Odsjeku za carinske poslove, Carinska ispostava Zenica, RC Sarajevo, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 16.11.2020. godine.

Milan Andan postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za carinsko-upravni postupak u Središnjem uredu Uprave, Odjeljenje za pravne poslove, Odsjek za poresko-upravni postupak, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, počev od 23.11.2020. godine.

Haris Lulić postavlja se na radno mjesto stručni saradnik u odjeljenju imenovane laboratorije, nadzor i verifikacija, Odsjek imenovane laboratorije, nadzor i verifikacija Sektora za zakonsko mjeriteljstvo, Institut za mjeriteljstvo BiH, počev od 20.11.2020. godine.

Anja Čanković, postavlja se na radno mjesto viši stručni saradnik za finansijske poslove u Službi za opće, pravne i finansijske poslove – Institut za akreditiranje BiH, počev od 24.12.2020. godine.

Samra Bekto postavlja se na radno mjesto viši stručni saradnik za kadrovske poslove u Odsjeku za pravne i kadrovske poslove Sektora za administraciju, Služba za poslove sa strancima, počev od 01.12.2020. godine.

Ermin Zele, postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za upravljanje ljudskim resursima/glasnogovornik – Zavod za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, Ministarstvo pravde BiH, počev od 01.12.2020. godine.

Diana Košarac, postavlja se na radno mjesto načelnica Službe zdravstvene zaštite – Zavod za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, Ministarstvo pravde BiH, počev od 01.12.2020. godine.

Objavljene je i pregled postavljenih državnih službenika po intentnim oglasima u prošlom mjesecu: 

Almir Zukić, postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za materijalno knjigovodstvo, osnovna sredstva, sitan inventar i zalihe u Odsjeku za finansijsko-materijalne poslove Sektora za pravne i finansijske poslove, Služba za zajedničke poslove institucija BiH, počev od 23.11.2020. godine.

Fatima Humić, postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik za protokolarne poslove za regionalnu saradnju u Službi za protokol i ceremonijal, Sekretarijat Predsjedništva BiH, počev od 01.12.2020. godine.

Robertina Jozić, postavlja se na radno mjesto stručni savjetnik - inspektor za strance u Terenskom centru Sarajevo, Služba za poslove sa strancima, počev od 01.12.2020. godine.

Amra Telalović, postavlja se na radno mjesto viši stručni saradnik - inspektor za strance u Terenskom centru Zenica, Služba za poslove sa strancima, počev od 01.12.2020. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije