Objavljen snimak svjedočenja Hamze Žuje: Šta je otkrila obdukcija Dženana Memića

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Promo

Šta je pisac htio da kaže tj.radijon.sarajevo ???

MrziteljPDA

Ima li kraja ovom slučaju? Molim da ova grupa objavi šta su poslije događaja izjavili Seferovići a posebno ženska osoba! Ako hoćeš da te neko slijedi onda ne objavljuješ samo dokaze koji ti gode. Ja sam iz Banovića i zaboli me ona stvar za ovaj događaj ali moraš da budeš principjelan i pošten.

Užas

Ova grupa i mediji vrše konstantan pritisak na pravosuđe i oduzima pravo na pravično suđenje onima koje linčuje već godinama. Možda je sve tako kako vi govorite, ali to treba da odluče stručnjaci u sudnici, na osnovu SVIH provedenih dokaza i u skladu sa svojim stavom o njihovoj snazi i značenju. Ako se borite za pravdu, ovo je pogrešan način. A onima koje optužujete dajete divnu osnovu za odlazak na Evropski sud.

BB

Onaj tko montira snimak sa sudjenja i nezakonito ga pusta u medijima treba da bude uhapsen i osudjen za ovo krivicno djelo !

@užas

Nije stvar u ovom udruženju koje na facebooku mogu raditi šta hoće ali je problem kada to rade novinari koji zloupotrebljavaju svoj položaj i javni prostor i koji mjesecima vrše pritisak i na javno mjenje i na sudstvo i tužilaštvo. Jedino šta mi može pasti na pamet je ili da su za to dobro (pod) plačeni ili su i sami dio ove grupe. Za Avaz nam je jasno ali šta je sa ovim portalom koji nosi časno ime grada.???

Alen

Ovi vise postaje naporno ali bas.

Aida

Molim vas napiste nam ko je sad Fikro? pa gdje ja zivim!

MrziteljPDA

Dali ti Konaković i Čampara krišku pomazanu kajmakom i misliš da jedeš pečenje. Ima svijeta i poslije tastature. Kakav jadan Fikro i ostala kompanija. Nemaš ti pojma ni ko su ti ljudi. To su ti rekli da pričaš i ti serucaš! Idi okupaj se

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!

TO su te promjene! U ove prethodne tri godine!

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!

Moram priznat da JESAM poltron porodice Izetbegović, jesam eto!

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!

Eto, završio sam i taj fakultet neki ..... koji ono? Jbg ne sjećam se....

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!

..Mislim da smo ja i Bajro obišli jedno deset kuća ovdje i čekali smo za ovaj put....ovim ljudima.....za nadzor....da vidimo ko je nadzor ovdje za ove putebe ....

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!

..Ako nam efendija zamjeri, gotovi smo ....

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!

cvaja, a? ..pa dobro, nije loše ...

Guest

Guest @Mrzitelj PDA Stidi se svojih rijeci ako imas obraza. Koliko vidim nemas ni obraza ni pameti.

demagog

radiosarajevo pun botova sda

sdamafija

Sda stranka je ubila BiH svojom politikom stranka ispred naroda. Drage Bosnje, njima je stranka preca od drzave i naroda.Valja uhljebljavati poslusnike i kriminalce koji ce raditi po njihovim naredbama. Ova stranka je navece zlo koje se poslije rata moglo desiti Bosnjacima.Anjihova djela u ovih 25 godi na govore ko su i sta su i za sta su radili

/ Najnovije