Objavljen kominike PIC-a: Entiteti nemaju suverenitet, napadi vladajuće koalicije RS moraju stati

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BOSANAC

Profesionalno odrađen tekst zaključaka sjednice PIC-a. Vrlo bitni su zakljčci da RS mora priznati Šmita, da entiteti nisu suvereni, RS nije potpisnik Dejtonskog sporazuma, nego su to Srbija, Hrvatska i BiH, što je praktično značilo da su Srbija i Hrvatska morale stati sa borbenim dejstvima na teritoriji BiH. I te dvije države u samo potpisnice, ne i garanti opstojnosti BiH. Garanti su velike sile SAD, Francuska i da ne nabrajam dalje. Svako može pročitati integralne zaključke sjednice PIC-a, u Radio Sarajevo,Avazu, Klixu, a ne selektivno kao u Nezavisne novine. Ne spominju nigdje državnu imovinu i masu drugih važnih stvari.

Pikeeew

Odmah počnite koristiti bonske ovlasti zabranu rada Snsd i sankcije HDZ uvesti sankcije i zabranu Forti i NS ugasiti. Sankcije su spas

Šaljite

Jeste li to dostavili dodiku,čoviću,milanoviću,vučiću i njihovim slugama.

Gdje pise da pic bira visokog predstavnika?

Profesionalno odrađen tekst zaključaka sjednice PIC-a. Vrlo bitni su zakljčci da RS mora priznati Šmita, da entiteti nisu suvereni, RS nije potpisnik Dejtonskog sporazuma, nego su to Srbija, Hrvatska i BiH, što je praktično značilo da su Srbija i Hrvatska morale stati sa borbenim dejstvima na teritoriji BiH. I te dvije države u samo potpisnice, ne i garanti opstojnosti BiH. Garanti su velike sile SAD, Francuska i da ne nabrajam dalje. Svako može pročitati integralne zaključke sjednice PIC-a, u Radio Sarajevo,Avazu, Klixu, a ne selektivno kao u Nezavisne novine. Ne spominju nigdje državnu imovinu i masu drugih važnih stvari. ka BOSANAC E fino, jos samo da nam navedes gdje se to u dejtonu spominje pic i da on imenuje visokog predstavnika? Dosta je bilo vasih bosnjackih lazi. Cekam odgovor, a ne kukavicko brisanje pitanja na koje ne smijete odgovoriti.

***

***

***

LIjepe rijeli su ukras

/ Najnovije