Objavljen javni poziv: Evo ko se može prijaviti za 600 KM pomoći od EU

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sudo

Mi smo citav zivot navikli na sadaku ****lo vas 600 km, podjelite to politicarima

dudak

>>Mi smo citav zivot navikli na sadaku ****lo vas 600 km, podjelite to politicarima ka Sudo<<pa beli misliš da većina ovih para ne e otići onima koji imaju par hiljada mjesečno , naročito tamo dje je hesdea na vlasti , sad će početi nova auta nicati i vikendice nove ko gljive poslije kiše

treba zloupotrebu prijaviti EU

ovo je sramotno! penzioner koji je radio 40 godina ce dobiti ali cuj ovo: maksimalno 300 KM (sto znaci moze i 2 KM, ili 15KM ili bilo koji iznosa do maksimalnih 300, ali moraju da nabave stotinu dokumenata da to dokazu, pa zalbe, pa prituzbe.. poznavajuci nasu administraciju - ta ce podjela biti 2046. godine!

Gost

U ovoj zemlji su najveće budale oni koji su radom stekli penziju. Oni si redovno oni koji ispadaju iz svih kategorija o kojima treba brinuti, a od dana obračuna prve penzije im samo uzimaju, PIO, drzava, i svi kojima zatreba glas od onih koji su vec na milion načina privilegovani. Aferim!

R$$

Penzioner koji ima 1KM preko zagarantovane penzije i čija žena ne radi nema pravo a penzioner koji ima 1KM manje i čija žena također ima istu penziju ima pravo. Znaći ono dvoje što imaju ukupni prihod 531 KM nemaju pravo a oni koji imaju ukupan prihod 1060 imaju pravo. Sad bi nešto lanuo ali će mi izbrisati komentar.

KpTh

Dakle, domaćinstvo s penzionerom s najnižom penzijom, jednim nezaposlenim i jednim radnikom na minimalcu neće moći dobiti ništa, iako nemaju dovoljno novca ni za hranu, a kamoli za grijanje. Oni koji su sastavljali ove uslove su očito uhl**** koji nikad u životu nisu krpali kraj s krajem. Odvratni, pohlepni gadovi samo čekaju da ostane para od podjele pa da oni sebi zagrabe. Neke od ovih pomenutih kategorija već primaju redovnu novčanu pomoć svaki mjesec, tako da im je, paradoksalno, manje potrebna ova pomoć nego penzionerima koji će biti diskriminisani samo zato jer im djeca "rade" (čitaj: robuju za hljeb i mlijeko). To što takve porodice realno zaista nemaju za grijanje nikog nije briga.

Deki

Jel ima i za banja luku

Bego

Mamu ja vama ***** treba vama druga palestina ovdje

/ Najnovije