Objavljen dokument: Da li je ovako najavljen dolazak predstavnika Vojske Srbije u BiH?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma kakav dokument

***

***

***

***

***

Boki

Srbi sve lazu. Pamet u glavu.

Advokat medjunarodnog prava

Nisu dobili odobrenje da marsiraju gradom i prezenutuju se kao vojska u vojnon paradi. Uredno pohapsiti na granici i procesuirati kao strane drzavljane za lazno predstavljanje. Te seljacke price o obavjestenju, odobrenju, obiljezavanju neceg i edukacijama u svrhu provokacije laznim vojnim paradiranjem u zvanicnim obiljezjima strane drzave je zloupotreba odobrenja. Hapsit samo, tesko krivicno djelo su pocinili jer nemaju odobrenje da marsiraju kao vojska po glavnim ulicama ko god da su! Ovo je obaveza EUFOR-a da pohapsi i zadrzi dok se ne sprovede i zavrsi istraga, a onda iste proslijediti u Sarajevo drzavnim organima.

Gazija

Nije ovo nista sporno,treba se druziti a ne stvarati haos

Yyyy

Valjda se trazi odobrenje, pa onda najava

Ti bi moglo

Nisu dobili odobrenje da marsiraju gradom i prezenutuju se kao vojska u vojnon paradi. Uredno pohapsiti na granici i procesuirati kao strane drzavljane za lazno predstavljanje. Te seljacke price o obavjestenju, odobrenju, obiljezavanju neceg i edukacijama u svrhu provokacije laznim vojnim paradiranjem u zvanicnim obiljezjima strane drzave je zloupotreba odobrenja. Hapsit samo, tesko krivicno djelo su pocinili jer nemaju odobrenje da marsiraju kao vojska po glavnim ulicama ko god da su! Ovo je obaveza EUFOR-a da pohapsi i zadrzi dok se ne sprovede i zavrsi istraga, a onda iste proslijediti u Sarajevo drzavnim organima. ka Advokat medjunarodnog prava Kada bi se u ovoj državi osim lopovluka nesto i radilo. Kada bi bilo granica i kada bi se te neke granice kontrolisali i sprovodio taj neki zakon

U Bosni su samo Bosanci

Zorangutan sa *****kom pratnjom ulazi sazad Mostara. Vučić šalje *****ke da defikiraju Prijedorom. Za mene to rat. Ja bih da KRENEMO ČISTITI BOSNI. Pa šta bude neka bude. **** im mamaru.

Dino,dino

Dino ce biti ministar u srpskoj vladi zajedno sa fortom i krmoslavom niksicem,nek je on ministar pa nek ga dodik gu zi

***

***

Derim

Koga ba vi folirate. stvarno mislite da smo toliko glupi. Pa i djeca u obdanistu znaju, da vojska neke zemlje moze uci u drugu drzavu samo uz odobrenje te drzave. Sve drugo je agresija i predstavljaju legitimnu vojnu metu. Kakve ba obavijesti i slicna s ranja. Maaaars u p icku *****inu smradovi.

/ Najnovije