Objavio i fotografiju: Predrag Kojović tvrdi da ga je u Sarajevu fizički napao taksista

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Željko

***

Iva

To je lice vlasti TROJKE KOJA IMA NEDONOŠČE GLUPOG UKA ZA PREMIJERA I ŠTETU KOJI JE PAMETAN KAO RAMO ISAK ZNACI BEZ PAMETI OBOJICA

Haha

Ubili alaha u Kojotu. Kuda ide ovaj ummet?

Ja1

Imate li vi sda botovi imalo postovanja prema bilo kome ili prema bilo cemu, pogledaj glupih komentara. Znam ja da je vama krivo sto ste izgubili privilegije koje vam sda omogucava da kradete nase pare sa budzeta ali makar malo dostojanstva da bar imate.

Ko im kaže

Imate li vi sda botovi imalo postovanja prema bilo kome ili prema bilo cemu, pogledaj glupih komentara. Znam ja da je vama krivo sto ste izgubili privilegije koje vam sda omogucava da kradete nase pare sa budzeta ali makar malo dostojanstva da bar imate. ka Ja1 Kaže im NS bot

Sarajlija

Podrska za taksistu!

Pedja je 100% u pravu

Mi koje su istrebljivali zbog rasizma tako se ponasamo prema drugim. To je poraz.

Sarajlija?

Podrska za taksistu! ka Sarajlija Mozda si se rodio u gradu al zesca seljacina.

Alen

A ono neki dan taksiste promovisase u ambasadore Sarajeva 🤣🤣🤣🤣🥰🥰

Joj sto ne mogu ove supljeeee...

Ovo postaje obrazac njegove promocije pacenika pred izbore. Uvijek ista prica, po americkom scenariju da se nad njim ljudi sazale. Uvijek igra na istu kartu, on jadan, umoran, slomlje, napacen...dodje ti da se solidarises, pomognes od sebe, zauzmes se za nejac i pacenika...od svojih usta odvajas..,al on 6 milja svaki mjesec, hrana u menzi do 3KM biftek, stan u USA, dzoja se mota svako malo, uziva se u zivotu...ponekad se izadje u javnost, slatkorjecivo kaze, izrekne koja laz i obmana...i tako vec 15 god zivi ko bubreg u loju dok narod nema za hl****, a on nesposoban marke zaraditi u realnom sektoru. U javnoj kuhinji bi zavrsio koliko je sposoban, al zato kmeee, isceniraj, laziraj, lazi, petljaj i muljaj, profesor postao da naplati srpstvo u Sarajevu. Fuj, koji je to ljudski olos. Nista mu ne vjerujem, na sve spreman, jer ga znam iz Stranke. Samo gleda sebe i ne bira sredstva da dodje do cilja. Njegov prepoznatljiv rukopis isceniranja zrtve, fuj!

Željko

Izbori su sve bliži a ovaj lik sa masnom kosom nema šta da ponudi svojim biračima! Šta li će Sabina Ćudić da smisli? Zajedno su prevarili birače da neće u koaliciju sa Dodikom,Čovićem,Kukićem,Isakom itd.

Ja1

Klasicna sdaovska, znam ovog lika iz stranke ovakav onakav. Kad hoce da ocrne nekoga odmah ga zna il on ili prijatelj od prijatelja. Pokusajte makar biti malo kreativniji, kad vec smisljate lazi.

sarajlabad bolan, islamoteroristi tu smrde!

NISI ZnAO KOJA?! e, sad znaš, olaham.

Sabina

Ih Jos kad sabinica iskopelja kakve slike zlostavljanja koje čuva za pred izbore..

Đapo

A šta si ti glumio, dobro si prošao. Misliš da si faca, neka te je malo spustio. Zaustavio taksi i nećeš da uđeš, nego zoveš druge

Ono kad Pedja

mora braniti arape od SA muslica.

zukanovich bakir

bolan, taxista je pametniji od tebe bivšeg žurnaliste; jer šta znaš možda imaju one prsluke...

/ Najnovije