Godišnjica stradanja u selu Zaklopača: Ubijena djeca opominju o brutalnosti zločina

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Stoka četnička nema mrve stida i srama i opet bi da mogu. Ja svoje dijete učim šta su četnici, ustaše, europska unija itd... da zna! Genocidnu izdrkotinu ćemo ukinuti kad tad!

Eee moj Hme

..bi li tako govorio da se tvoja djeca nadju na ovakvom spisku....probudi jado covjeka u sebi da proba pobijediti tog monstruma koji vlada tvojim tijelom i umom..

Džasmin

Pa pošto učite svije djecu mržnji i ukidanju srpske i što mislite šta će od te djece postati? Da zločinci kao i ovi što su ih roditelji učili mržnji pa počinili užasne zločine

/ Najnovije