Obilježena 29. godišnjica zločina nad Hrvatima u Grabovici

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

ZLOČIN JE ZLOČIN NEBITNO SA KOJE STRANE JE NAPRAVLJEN,TREBA GA OSUDIT,NAŽALOST TO SEJDO ALKOS NE ČINI

Iskreno

Bijeli kriz, opomenu salje Putnice stani, ni koraka dalje Ovdje je palo golubova jato A bili su za dom, bili samo zato.

Ma Sefer je andjeo.

To je poznato. On ne bi nikada nista lose ucinio. Knap slijedjen od strane Hulka Sarajevskog, Vikica. Oni ne mogu biti na krivoj strani, oni su nedodirljive moralne vertikale.

***

***

Sta zasluzuje dislajkove?

ZLOČIN JE ZLOČIN NEBITNO SA KOJE STRANE JE NAPRAVLJEN,TREBA GA OSUDIT,NAŽALOST TO SEJDO ALKOS NE ČINI ka Panzer ............... Je li sto covjek kaze da treba svaki zlocin osudit? Ili je bitnije od ovog najosnovnijeg humanog principa sto se drznuo reci istinu o Komsogluu?

Iskreno

***

Ljiljan

***

Ljiljan

LIjepe riječi su ukras

/ Najnovije