Oružane snage BiH 15 godina podižu imidž države i faktor su mira

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*

Drugim riječima, ne služi ničemu. Čemu nam taj trošak koji nema nikakvu svrhu?!

Tilto

Ovi sto lupaju minuse vjerovatno su zaposleni tamo, cuj podizu rejting, pa kome oni ovo prosipaju pa tek se tamo vidi kakva je podjeljenost medju njima, RUPA BEZ DNA zali boze onolikog novca sto se izdvaja ALI BAS ZA NISTA

Gost

Bila je i JNA kohezivni faktor. Raspala se prije prvog pucnja.

moke

vojske i govana. udruzene marokansko pakistanske snage im prolaze po drzavi ko kroz sir.

Dokle?!

Nepotreban trošak za BiH. Ne zna im se ni svrha, ni cilj. A, koštaju, boli glava!

Belay_Boy

Sve to raspustiti treba, ostaviti samo mozda neke specijalne popstrojbe i onda kupiti samo moderne Helikoptere i kanadere.!!

/ Najnovije