Obdukcioni nalaz djevojčice Džene Gadžun pokazao šta je uzrok smrti

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

To je zato što su je operirali na mjestu koje nije predviđeno za operaciju. Da je bila na pravoj Klinici, imali bi i kisik da joj daju i sve što je potrebno. Ovako doktorica odvela dijete na neko mjesto gdje nisu čak imali ni svoja ambulanta kola nego morali zvati Hitnu pomoć. Ubila je dijete doktorica skupa sa saučesnicima. A dokaz je taj nalaz pomenut u novinarskom tekstu.

Elenorin

To je zato što su je operirali na mjestu koje nije predviđeno za operaciju. Da je bila na pravoj Klinici, imali bi i kisik da joj daju i sve što je potrebno. Ovako doktorica odvela dijete na neko mjesto gdje nisu čak imali ni svoja ambulanta kola nego morali zvati Hitnu pomoć. Ubila je dijete doktorica skupa sa saučesnicima. A dokaz je taj nalaz pomenut u novinarskom tekstu. ka Gost Dijete nije ubijeno. To sto ti tako razmisljas je tvoja percepcija, jer nisi obrazovan. Inace, advokat zna da aparati nisu verifikovani I na klinickom centru. Da li planira da I njih tuzi. Nemate bas nista.

Vh

Uzrok smrti neodgovornost, bahatost, sebičnost, kriminal, zakoni i vlast.Sve se sastalo zajedno.

Badnjević Reket

Hm, a šta je inspekcija sve ove godine radila? Jela pečenje na račun vlasnika ordinacija.

Kvin Latifa

Pa ljudi moji, i laik to moze vidjeti. Anestezija, mozdani udar, edem mozga, ishemija. Pa nije moja baba davala anesteziju. NIJE SMJELO djetesce pasti u arest od anestezije. A taj edem, dabogdo da im nije pala na glavu. Nego dajte humanitarni broj, da se skupi 200 do 300.000 KM, mozemo mi to, pa da se angazira neovisni strucnjak za drugo misljenje iz druge drzave.

Sss

Kada ce vise poceti hapsenja u ovoj drzavi? Samo sirotinju hapse, a ove sto ubijaju i opljckase sviju niko nista.

/ Najnovije