Obavještenje iz Toplana: Evo koliko će poskupjeti centralno grijanje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Moraju početi tražiti alternativu za ovako bezobrazne cijene plina jer se on više neće moći plaćati

Hinjaluk

A zasto je sad povecanje cijene grijanja kad je prosla sezona?! Opet šupački da se "zagrabi" od glupog naroda! Umjesto da poskupljnje nastupi sa pocetkom sezone grijanja 22/23! Kakav narod takva vlast!

Da li ce gradjani nastaviti uredno placati ovu uslugu ili ce poceti sa bojkotom?!

Da vidimo koliko ce korisnika prestati sa placanjem grijanja od 01.05.22. Da se ima sta u glavi svi bi trebali bojkotovati placanje grijanja jer ovo poskupljenje nema smisla buduci da je sezona grijanja zavrsena, osim ako se ne radi o namjeri pljackanja gradjana

Livija

Da vidimo koliko ce korisnika prestati sa placanjem grijanja od 01.05.22. Da se ima sta u glavi svi bi trebali bojkotovati placanje grijanja jer ovo poskupljenje nema smisla buduci da je sezona grijanja zavrsena, osim ako se ne radi o namjeri pljackanja gradjana ka Da li ce gradjani nastaviti uredno placati ovu uslugu ili ce poceti sa bojkotom?! Ne mozes ti sa zlodusima koji piju krv. Ja na sudu od prije rata. Svaki moj dokumentirani prigovor usvojen. Zovu me u Toplane na 'dogovor'. Ja kazem za prigovore, ona kaze evo kod mene pise da je u nasu korist. A ako hoces da ti skinu radijatore, moras placati 40% od cijene sto ti dvije zacepljene cijevi prolaze kroz banju.

Pljačkaška birokratija

Pa valjda ste za april platili po staroj cijeni. Zašto uopšte za april kada su temperarure bile u plusu i niste grijali punim kapacitetom . Ko uopste u Toplanama kontroliše potrošnju? Ovo poskupljenje nije 16,3 % jer je već poskupilo 10 % pa je to ukupno 29 %. Penzije će biti uvečane 8 % pa kako misle da im narod plaća. Zašto se plaća ovih 5 mjeseci koje ne griju, kao na nekakvu snagu ? Ovo je definitivno samoubistvo stranaka na vlasti u KS.Odmah odjaviti grijanje jer se ne može davati pola penzije za grijanje a pola za druge režije. Treba nešto i jesti.

/ Najnovije