Obavijest građanima: Američki teški bombarderi sutra nadlijeću Sarajevo, evo i zašto

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

God Bless America and God Save The King! Slava Ukraini!!!

kamidaN

Da Ukraina nije pružila otpor kakav je pružila i da svjetske sile nisu stale iza nje mi već godinu i nešto bili u ratu sa Dodikom i njegovim svetosavskim separatističko-terorističim snagama.

Sasa

Ujutro u 5 ili popodne ili kad...

Ne pijem dok Paja vozi

Da Ukraina nije pružila otpor kakav je pružila i da svjetske sile nisu stale iza nje mi već godinu i nešto bili u ratu sa Dodikom i njegovim svetosavskim separatističko-terorističim snagama. ka kamidaN Ne bi ti bio u ratu nego bi mi. Ti si daaaleko

Pilot

***

kamidaN

Ne bi ti bio u ratu nego bi mi. Ti si daaaleko ka Ne pijem dok Paja vozi Sve i da jeste tako, a nije, to ne mijenja činejnice.

Major

***

Šejh Hamza

bosnje vrište HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bosanac

Samo putinovi nesmiju letit iznad Bosne sad ce dodo zalajat i na avione

SwenUrgunsoon

Pazi komentara. Konvertiti misle da ce im avion pomoci da se docepaju vjecne Republike Srpske. Kad avion preleti, vi cete ostati da zivite u Zivkovicevom mladomuslimanskom rezervatu tj 23% BiH. A onda ce Becirevic da opet lupi prek kamerama kako je BiH suverena. ka Pilot A pazi komentara ********o svetosavskog prelivode, a da su Ruski onda bi u Laktašima okretali vola i slavilli ali prc Mile prc...hahahahhahaa

AndreyRolland

Jedan za istočnio dio majeg BH entiteta a drugi za zapadni dio manjeg BH entiteta, to je poruka, išaret a išaret je nekad više nego dovoljan. Hvala Amerikancima i Britancima!

Smirnoff

Da su ruski bombarderi cijela RS bi izdrkavala na ovo a od Dodika i njegovih ne bi mogli živi opstati. Kao u onoj basni o Lisici i kiselom grožđu...sada je ovo Srbima bezveze. :)

Valter

"Saradnjom i razumijevanjem gradimo put ka budućnosti mira, sigurnosti i prosperiteta u regionu." Ništa me ne podsjeća na mir, sigurnost, i prosperitet kao bombarderi na nebu.

***

Da Ukraina nije pružila otpor kakav je pružila i da svjetske sile nisu stale iza nje mi već godinu i nešto bili u ratu sa Dodikom i njegovim svetosavskim separatističko-terorističim snagama. ka kamidaN ***

Sova

Kako ne naprave neku fabriku,most ili auto put nego vam avion znak čvrstog parnerstva svaka čast

I know

To samo i znaju, demokratski vojno da lete iznad tudje suverene teritorije...uh, zaboravio sam.BiH nit je nezavisna nit suverena. Duzni smo i Bogu i narodu-a ko je duzan i ima kredit,suveren nit nezavisan nije. Dal obican covjek il drzava.

Opaaaaa...

...sila...moc!!

Zis

Zato se narodu gadi taka bosna pa beze iz nje

Izmedju

Ujutro u 5 ili popodne ili kad... ka Sasa 13 i 15

Bano

Mozete se vi prepucavati i vrijedjati koliko hocete , ali za njih smo mi svi isti samo su im neki priklonjeni neki nisu. I ta njihova ljubaznost traje dokada oni to zele, cim vise ne bude tako bice isto kao i sa Srbijom 99, eventualno ce nas obet nakuskati da se izmedjusebe poubijamo. Samo dok pojedinci to shvate bice kasno...

Šomi

Da se hoće srušiti, pa da ne žalim da odmah umrem!!!

/ Najnovije