O čemu je Dodik govorio na konferenciji u Beogradu: Komentarisao je izbore u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

neka ga

Neka nama neseg medjeda, sta bi da dodje ona vampirica, gluho bilo

Hashimaga.com

Lokot se smatra jednom od najboljih seksualnih poza jer pruža optimalan kut za penetraciju koji garantira zadovoljstvo bez obzira na veličinu penisa. Točnije, u ovoj pozi u startu je omogućena dublja penetracija i muškarac može maksimalno iskoristiti svoje centimetre. Vrlo je jednostavna za izvođenje. Žena sjeda na rub stola, lagano se naginje unatrag i podbočena je rukama. Partner stoji ispred nje, a ona ga nogama čvrsto obgrljuje na području zdjelice. Žena u ovoj pozi kontrolira muškarca i tempo penetracije.

Ahmo

…Ležim na njoj, haljina joj je zadignuta do struka, još je obuvena, spuštam ruku medju njene noge, zavlačim prste (tri prsta) u nju, izvlačim ih i okusim. Ima ukus na bog te pita šta, ali zanimljiv. Gorica lizne moje prste i namršti nos… "Znaš li šta treba da radiš?" Kažem: " Nisam siguran, ti?" Ona kaže: " Ne, ali nemoj da staješ." Zavlači ruku u moje pantalone. Počinje da mi drka baš kao što ja to sebi radim i zaista sam potpuno šokiran. Kažem: "Nemoj, svršiću", a ona prošapuće u moje uho: "Sobodno." Svršim…… Obriše ruku o čaršav, onda se obliže i poljubi me i mogu da osjetim ukus.....

Wrt

TEBI TVOJI NA TVOM TERENU REKOSE KO SI I STA SI.. STIDI SE, SVIJET ZNA...

Bosanac

***

Djes ba ljiljane sta ima?

***

/ Najnovije